Başkan Yılmaz'dan çağrı merkezi hizmeti
Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, belediyenin gülen yüzü Kentli Servisi ve 444 99 10 numaralı çağrı merkezi`nin ilçenin en iyi koordinasyon merkezi olduğunu söyledi.
Bölge Haberleri
Yayın: 13 Ocak 2015 - Salı 17:25
Güncelleme: 13 Ocak 2015 17:25
Başkan Yılmaz

Karesi Belediyesi Koordinasyon Merkezi 444 99 1o No’lu telefonla hizmet veriyor.
Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, belediyenin gülen yüzü Kentli Servisi ve 444 99 10 numaralı çağrı merkezi`nin ilçenin en iyi koordinasyon merkezi olduğunu söyledi.
Karesi’li vatandaşların en hızlı ve kaliteli hizmeti bu hat üzerinden alabileceklerini işaret eden Yılmaz, Karesi Belediyesi`nin 444 99 10 numaralı Çağrı Merkezi ve Kentli Servisinin, Karesi İlçesi`nin koordinasyon merkezi haline getirildiğini bildirdi.
Belediye ile ilgili talep, şikayet ve beklentilerin tamamı için ulaşılabilecek olan 444 99 10 no’lu Kentli Servisi ve Çağrı Merkezi`nin Karesi`nin en iyi koordinasyon merkezi olduğunu öne süren Başkan Yılmaz, Karesi’li vatandaşların en hızlı ve kaliteli hizmeti Kentli Servisi vasıtasıyla alabileceklerini belirtti.
Yılmaz: “Hat tanıtılacak”
14 Temmuz`da hizmete başlayan Kentli Servisi ve 444 99 10 numaralı çağrı merkezi hakkında bilgi veren Yılmaz şöyle konuştu: "Sorunu olan bir kişi, doğrudan 444 99 10 No’lu hattı ararsa işleri daha hızlı bir şekilde çözülür. Çünkü tüm müdürlükler, talimatları söz konusu numaradan alıyor. Çağrı Merkezi`nde çalışan personelimiz, hatta gelen talep ve şikayetleri anlık olarak ve koordineli bir şekilde ilgili birime aktarıyor. Bu hattı muhtarlarımız, meclis üyelerimiz ve kanaat önderlerimiz aracılığıyla halka duyurmamız gerekiyor. Çünkü her an bir afet olabilir. Gereken mekanizmaların çalışabilmesi için hepimizin bilinçli olması lazım."

  • Cumartesi 29.7 ° / 17.5 ° Güneşli
  • Pazar 29.5 ° / 14 ° Güneşli
  • Pazartesi 26.8 ° / 15.2 ° false
1

“Baba Ocağı” belgeselinden gala

2

DURSUN MİRZA SAHADA: BANDIRMA'NIN YOLLARI BAŞTAN YAZILIYOR!

3

Bandırma'da 27 bin öğrenci, 2565 öğretmen var

4

Kaymakam Engin Aksakal: "Bandırma'nın kültür düzeyi çok yüksek"

5

Akın “Zaman kaybetmeden kent konseylerinizi kurun”

6

Marmarabirlik ile Vakıfbank arasında ürün bedeli ödeme protokolü imzalandı

7

Banvit Önünde Trafik Kazası: 1 Ağır Yaralı