Başkan Yılmaz çocukları mutlu etmeyi sürdürüyor
Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, 3 kardeşin bisiklet ve tablet hayallerini gerçekleştirerek yine yüzleri güldürdü. Bisikletlerine kavuşan kardeşler mutluluğa pedal çevirdi.
Bölge Haberleri
Yayın: 10 Mayıs 2022 - Salı 19:19
Güncelleme: 10 Mayıs 2022 19:19
Başkan Yılmaz çocukları mutlu etmeyi sürdürüyor

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, 3 kardeşin bisiklet ve tablet hayallerini gerçekleştirerek yine yüzleri güldürdü. Bisikletlerine kavuşan kardeşler mutluluğa pedal çevirdi. 
Balıkesir Karesi İlçesi’ne bağlı Yağcılar Kırsal Mahallesi’nde saha çalışmaları yürüten Şehir Araştırmaları ve Teknoloji Geliştirme Merkezi (Ne10) ekipleri 3 kardeşin videoya aldığı mesajlarını, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz’a ulaştırarak hayallerini gerçekleştirmelerini sağladı. Videoda; Akif ve Süleyman Karabat kardeşler “Yücel Amca mahallede herkesin bisikleti var. Bizim bisikletimiz yok. Bize vitesli bisiklet alır mısın” diye rica ederken kız kardeşleri Beray Karabat ise Başkan Yılmaz’dan tablet talebinde bulundu. Bu çağrıya kayıtsız kalmayan Başkan Yücel Yılmaz, yıllardır bisiklet özlemi çeken Akif ve Süleyman Karabat bisikletlerine, kız kardeş Beray’ın ise tabletine kavuşmasını sağladı. Babaanneleri Şengül Karabat ile birlikte Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı’na bağlı ekipleri karşılayan çocuklar, “Başkanım sen bizi sevindirdin Allah da seni sevindirsin” diyerek duydukları memnuniyeti dile getirdiler.    

Haber Merkezi

  • Cumartesi 19.3 ° / 12.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 22.5 ° / 12.4 ° false
  • Pazartesi 24.4 ° / 12.1 ° Güneşli
1

Kaymakam Göç’ten Yaşlılar Günü’nde anlamlı ziyaret

2

Bölgenin en büyük "Tarım ve Hayvancılık Fuarı" kapılarını açtı

3

BANDIRMA BELEDİYESİ’NDEN SOKAK HAYVANLARI İÇİN KARARLI ADIM

4

Marmarabirlik Başkanı Yıldız: “Şeffaf, dürüst ve adaletli bir yönetim olacağız”

5

BANÜ’den huzurevinde etkinlik

6

Ekinlik’te su sıkıntısı

7

Marmarabirlik yeni dönem hedeflerini açıkladı