Başkan Yılmaz’dan üniversiteli gençlere yılsonu hediyesi
Bandırma’da Aydilge rüzgârı esti.
Bölge Haberleri
Yayın: 15 Haziran 2022 - Çarşamba 18:50
Güncelleme: 15 Haziran 2022 18:50
Başkan Yılmaz’dan üniversiteli gençlere yılsonu hediyesi

Bandırma’da Aydilge rüzgârı esti. 
Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi öğrencilerini, yılsonu hediyesi olarak Aydilge ile buluşturdu. Aydilge’nin en sevilen şarkılarını hep bir ağızdan seslendiren gençler, gönüllerince eğlendi. 
Üniversitenin Merkez Yerleşkesinde, Bahar Şenlikleri kapsamında gerçekleştirilen konsere, gençlerin ilgisi yoğundu. 
Güçlü sesiyle en sevilen şarkılarını seslendiren Aydilge, gençlere muhteşem bir atmosferde şahane bir konser deneyimi yaşattı. 
Konserde; Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz ve Rektör Süleyman Özdemir’i de yanına alarak sahneden gençlerle selfie yapan Aydilge, gençlerin enerjisini çok beğendiğini söyledi. Kendisini gençlerle buluşturan Başkan Yılmaz ve Rektör Özdemir’e teşekkür eden Aydilge, plaketini evinin başköşesine koyacağını belirtti. 
Babalar Günü’ne özel Cengiz Kurtoğlu konseri 
Büyükşehir Belediyesi, her çocuğun kıymetlisi olan babalar için de Babalar Günü’ne özel Türkiye’nin en baba sanatçılarından Cengiz Kurtoğlu’nu Balıkesirlilerle buluşturuyor. 19 Haziran Pazar günü saat 21.00’de Avlu Havuzlu Amfi Alanı’nda gerçekleştirilecek konserde, Cengiz Kurtoğlu en sevilen şarkılarıyla sevenlerini mest edecek. 
Haber Merkezi
 

  • Pazar 22.5 ° / 12.4 ° false
  • Pazartesi 24.4 ° / 12.1 ° Güneşli
  • Salı 20.3 ° / 14.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
1

Zorunlu kış lastiği uygulamasında tarih öne çekildi

2

ERDEKLİ ÇİFTÇİLER TARIM FUARINDA

3

Erdek Belediye Meclisi Ekim ayı toplantısı yapıldı

4

Teknik Direktör Gürsel: “3 puan aldık, mutluyum”

5

Bandırmaspor: 2-Ümraniyespor: 1

6

Ahmet Akın, can dostları Pati Park ile buluşturdu

7

Balıkesir’den Gazze’ye vicdan köprüsü