Başkan Gençer'e ilk düğün hediyesi Arabacıoğlu'ndan
Workshop çalışması için Ayvalık'a gelen ve burada yaptıkları eserleri sergileyen sanatçılar arasında yer alan İldem Arabacıoğlu, Zeytin” adını verdiği resmini Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer'e hediye etti.
Bölge Haberleri
Yayın: 21 Mayıs 2015 - Perşembe 18:04
Güncelleme: 21 Mayıs 2015 18:04
Başkan Gençer

Workshop çalışması için Ayvalık'a gelen ve burada yaptıkları eserleri sergileyen sanatçılar arasında yer alan İldem Arabacıoğlu, Zeytin” adını verdiği resmini Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer'e hediye etti.
Geçtiğimiz hafta dünya evine giren başkan Gençer'e evlilik hediyesi olarak bu resmi armağan ettiğini dile getiren ressam İldem Arabacıoğlu, Gençer çiftine bir ömür boyu mutluluklar diledi.
Sanatçı İldem Arabacıoğlu'nun kendisine armağan ettiği çalışmayı evinin en güzel köşesinde sergileyeceğini ifade eden Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer, sanatçıya bu nazik düşüncesinden dolayı teşekkür etti.

  • Perşembe 20.3 ° / 11 ° false
  • Cuma 20.5 ° / 10.4 ° false
  • Cumartesi 24.2 ° / 12.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
1

Erdek Çeltikçi’de Taşkın Kontrol Çalışmaları Sürüyor

2

Mustafa Sarı’dan uyarı “Balık bitiyor!

3

Cinayet zanlıları Bandırma’da yakalandı

4

Oto Kiralama ile Konforlu Yolculuğun Anahtarı

5

Büyükşehir Marmara Adası’nda muhtarları dinledi

6

Bebek pinalar!

7

Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin’den internet üzerinden Ayvalık zeytinyağı alacak olan tüketicilere uyarı!