Başkan Sarı, koltuğunu bıraktı
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı`nın 95. yılı kutlamaları kapsamında, Muzaffer Gürer Ortaokulu öğrencileri, Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Sarı`yı makamında ziyaret ettiler. Okulun 8. sınıf öğrencileri Neslihan Sarı, Oğuz Öz ve Enes Demirdağ, B
Erdek Haber
Yayın: 24 Nisan 2015 - Cuma 17:06
Güncelleme: 24 Nisan 2015 17:06
Başkan Sarı, koltuğunu bıraktı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı`nın 95. yılı kutlamaları kapsamında,  Muzaffer Gürer Ortaokulu öğrencileri, Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Sarı`yı makamında ziyaret ettiler. Okulun 8. sınıf öğrencileri Neslihan Sarı, Oğuz Öz ve Enes Demirdağ, Belediye Başkanı Hüseyin Sarı ile bir süre sohbet ettiler. 

Daha sonra sembolik olarak belediye başkanlığı koltuğuna oturan Neslihan Sarı, Erdek ile ilgili düşüncelerini ve yapacağı çalışmaları anlattı. Öğrencilerin, başkan Sarı`yı ziyaretleri sırasında yanlarında öğretmenleri Sedat Tuncer, Ebru Yıldız ve Ali Kafes de bulundu.
Öte yandan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla ilçede Kaymakamlık, Garnizon Komutanlığı, Cumhuriyet Başsavcılığı ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü makamlarıda temsilen öğrenciler tarafından yürütüldü.

  • Pazar 22.5 ° / 12.4 ° false
  • Pazartesi 24.4 ° / 12.1 ° Güneşli
  • Salı 20.3 ° / 14.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
1

Erdek Belediye Meclisi Ekim ayı toplantısı yapıldı

2

Teknik Direktör Gürsel: “3 puan aldık, mutluyum”

3

Bandırmaspor: 2-Ümraniyespor: 1

4

Ahmet Akın, can dostları Pati Park ile buluşturdu

5

Balıkesir’den Gazze’ye vicdan köprüsü

6

Dilruba'yı 4 bıçak darbesiyle öldüren sanığa ağırlaştırılmış müebbet istemi

7

Erdek’teki trafonun yerini kim değiştirdi?