BASKETBOLDA BÜYÜKŞEHİR FARKI
Büyükşehir Belediyespor Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı, Gazişehir Gaziantep engelini farklı geçerek ligin ikinci yarısında ikide iki yaptı.
Spor Haber
Yayın: 20 Şubat 2018 - Salı 18:51
Güncelleme: 20 Şubat 2018 18:51
BASKETBOLDA BÜYÜKŞEHİR FARKI

Büyükşehir Belediyespor Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı, Gazişehir Gaziantep engelini farklı geçerek ligin ikinci yarısında ikide iki yaptı.
Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper liginde mücadele eden Büyükşehir Belediyespor Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı, Alparslan Türkeş Spor Salonu´nda karşılaştığı Gazişehir Gaziantepspor engelini 95-75 gibi farklı bir skorla geçerek ligin ikinci yarısındaki çıkışını sürdürdü. Maça iyi başlayan temsilcimiz, ilk periyodu 23-16 ile geçti. İkinci periyotta da etkili oyununu sürdüren Büyükşehir Belediyespor, ilk yarıyı 49-35 önde tamamladı. Maçın ikinci yarısına rakip Gaziantep daha iyi başladı. Üçüncü periyod 21-21 eşitlikle tamamlandı. Büyükşehir Belediyespor, dördüncü periyoda 70-56 önde başladı. Bu periyotta da üstünlüğü ele geçiren Büyükşehir maçtan 95-75 galip ayrılmayı başardı. Büyükşehir Belediyespor Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı ligin ikinci yarısında deplasmanda TSK galibiyetinin ardından Gaziantep galibiyeti ile ligde ilk 4 şansını arttırdı.
Haber Merkezi

  • Salı 15.3 ° / 7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Çarşamba 7.7 ° / 1.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Perşembe 13.2 ° / 0.5 ° Güneşli
1

İL BİRİNCİLİĞİ GURURU: OCAKLAR ORTAOKULU’NDAN TÜRKİYE YOLCULUĞU

2

Ömer Metin zorlandı ama kazandı

3

Japon Heyet, Erdek’te Su Ürünleri Üretim Alanlarını İnceledi

4

Can Dost Şubat-Mart programı belli oldu

5

Mamun Bahçeleri Yokuşunda Kaza: 2 Motorcu Yaralandı

6

Şubat’ta Bahar Havası: Erdek’te Sahiller Doldu

7

Türkiye’de ilk olacak "Lisanslı Zeytinyağı Depoculuğu" için imzalar atıldı