BASKİ sorunsuz yaz sezonu için 7/24 görevde
Balıkesir Büyükşehir Belediyesi´ne bağlı BASKİ Genel Müdürlüğü ekipleri, yaz sezonu hazırlıklarını sürdürüyor. Vatandaşların sorunsuz bir yaz geçirmesi için 7/24 çalışan ekipler, gerekli tüm önlemleri alıyor.
Erdek Haber
Yayın: 02 Haziran 2019 - Pazar 13:29
Güncelleme: 02 Haziran 2019 13:29
BASKİ sorunsuz yaz sezonu için 7/24 görevde

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi´ne bağlı BASKİ Genel Müdürlüğü ekipleri, yaz sezonu hazırlıklarını sürdürüyor. Vatandaşların sorunsuz bir yaz geçirmesi için 7/24 çalışan ekipler, gerekli tüm önlemleri alıyor.
Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (BASKİ), vatandaşların rahat bir yaz geçirmesi için çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. 20 ilçede ve buna bağlı olan 1330 mahallede 1 milyon 200 bin insana içme suyu ve kanalizasyon hizmeti veren BASKİ ekipleri 7/24 çalışıyor.
Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz´ın talimatıyla BASKİ ekipleri, yaz sezonunun başlaması ve akabinde 9 günlük Ramazan Bayramı tatili olması nedeniyle yaklaşık 3 milyona ulaşması beklenen nüfus yoğunluğunda vatandaşların mağdur olmaması için gerekli önlem ve tedbirleri alarak çalışmalarını sürdürüyor.
Ege ve Marmara Denizi´ne kıyısı olan; Ayvalık, Gömeç, Burhaniye, Edremit, Erdek ve Marmara ilçelerinde 300 kilometrelik sahil şeridini oluşturan yerlerde içme suyu ve kanalizasyon hizmetlerinde gerekli hazırlıklar devam ediyor.
Vatandaşların huzur içerisinde sorunsuz bir yaz geçirmeleri için ekstra tedbir ve önlemler alarak çalışmalarını sürdüren ekipler bu kapsamda; 24 adet Atık Su Arıtma Tesisi, 9 adet İçme Suyu Arıtma Tesisi ile 28 adet İçme Suyu Terfi, 81 adet Atık Su Terfi istasyonlarının ve depolarının bakım, temizlik ve onarım çalışmaları tamamlanırken, BASKİ olası büyük arızalara karşı gerekli makine-ekipman ile malzemeleri ambarlarda ve stok sahalarında hazır bulunduruyor.
Haber Merkezi

  • Cumartesi 10.2 ° / -1.3 ° false
  • Pazar 13.6 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.2 ° / 7.3 ° false
1

Çömez, Kapıdağ’daki çalışmalara katıldı

2

Büyükşehir Belediyesi Elif için seferber oldu

3

İş insanı Yukay'ın ölümüne ilişkin davada, Kıvanç Tatlıtuğ 'tanık' olarak dinlenecek

4

Sırra kadem basan Elif’in erkek arkadaşı, adli kontrolle serbest

5

BALIKESİR VALİSİ: SONAR CİHAZIYLA GÖLETTE YAPILAN ARAMADA DA İZE RASTLANMADI

6

Erkek arkadaşıyla tartıştığı kamptan ayrılan Elif'i 265 kişi arıyor

7

İş insanı Yukay'ın ölümüne ilişkin duruşmada gemi kaptanı: Hiçbir bir cisme çarpmadım