BASKİ suya % 15 zam yaptı
Balıkesir Su ve Kanalizasyon İdaresi (BASKİ) Genel Müdürlüğü Olağanüstü Genel Kurul toplantısının ardından su tarifelerinde yapılacak zam oranlarını belirledi.
Bölge Haberleri
Yayın: 01 Ağustos 2023 - Salı 16:52
Güncelleme: 01 Ağustos 2023 16:52
Balıkesir Su ve Kanalizasyon İdaresi (BASKİ) Genel Müdürlüğü Olağanüstü Genel Kurul toplantısının ardından su tarifelerinde yapılacak zam oranlarını belirledi.
Su tarifelerine % 15 zam yapıldı
BASKİ, Genel Müdürlüğü Olağanüstü Genel Kurul toplantısının ardından su tarifelerine zammı % 15 olarak belirledi. Toplantıda tarife güncellenmesi plan ve bütçe komisyonuna sevk edildi. Komisyonda CHP ve İYİ parti üyeleri tarafından % 15’lik zam reddedilirken, AKP’li üyeler tarafından kabul edildi. Gerçekleşen toplantının ardından, 1 Ağustos 2023 Salı gününden itibaren Balıkesir’de suya % 15 zam yapılması ve Tüketici Fiyat Endeksi (TÜFE) değişim oranlarının su faturalarına yansıtılmasına karar verildi.
Haber Merkezi
- Pazar 9.3 ° / 6.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
- Pazartesi 10.2 ° / 7.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
- Salı 9.1 ° / 7.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı



