BASKİ yıllardır kullanılmayan çeşmeye el attı
Bandırma 17 Eylül ve İhsaniye Mahallesi sınırında olup, İhsaniye Mahallesi sınırları içinde, Şehit Mehmet Günenç Lisesi eski binasının altında bulunan
Bölge Haberleri
Yayın: 13 Ağustos 2025 - Çarşamba 19:27
Güncelleme: 13 Ağustos 2025 19:27
BASKİ yıllardır kullanılmayan çeşmeye el attı

Bandırma 17 Eylül ve İhsaniye Mahallesi sınırında olup, İhsaniye Mahallesi sınırları içinde, Şehit Mehmet Günenç Lisesi eski binasının altında bulunan, ancak yıllardır kullanılmayan çeşmeyi vatandaşlara yeniden kazandırmak için çalışmalarına başladı.

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, Güney Marmara Koordinatörü Murat Karakoyun’un talimatları doğrultusunda BASKİ ekipleri, çeşmeyi ve çeşmenin üstündeki otları temizledi. Karakoyun, çeşmenin boyanacağını, ayrıca suyunun yeniden akıtılıp, arıtmasının sağlanması için çalışmalar yapılacağını belirterek, “Her şey vatandaşlarımızın yararı ve mutluluğu için. Bu çeşmeye yeniden su getirerek, akıtıp, arıtmadan da geçirerek vatandaşlarımızın hizmetine sunmak için girişimlerimizi başlattık” dedi.

Bilindiği gibi, Bandırma’nın Bentbaşı Mahallesi’nde, yıllardan beri vatandaşlar, arıtmadan geçirilen içme ve kullanma suyunu kullanıyor.

ÖNDER BALIKÇI

  • Salı 25.2 ° / 11.7 ° Güneşli
  • Çarşamba 24.3 ° / 11.4 ° Güneşli
  • Perşembe 25.2 ° / 10.5 ° Güneşli
1

“Zeytin halkalı leke” ile mücadele zamanı!

2

Av sezonu başlıyor: Paşalimanı Adası halkı endişeli

3

Manyas’ta Ayçiçek Alımları Sona Erdi

4

Manyas’ta Çeltik Hasadı Başladı

5

TKDK’dan deprem bölgesinde öğrencilere kırtasiye desteği

6

Balıkesir İtfaiyesinden Anıtkabir ziyareti

7

Erdekli genç yazar Güç, Bandırma “Kitap Günleri”nde