Bayram öncesi bar ve restoranlarda alkol denetimi
Erdek Tarım ve Orman İlçe Müdürlüğü, güvenli gıda tüketimini sağlamak için bayram öncesinde restoran ve barlara içki denetimi yaptı.
Erdek Haber
Yayın: 09 Ağustos 2019 - Cuma 20:43
Güncelleme: 09 Ağustos 2019 20:43
Bayram öncesi bar ve restoranlarda alkol denetimi

Erdek Tarım ve Orman İlçe Müdürlüğü, güvenli gıda tüketimini sağlamak için bayram öncesinde restoran ve barlara içki denetimi yaptı.
Erdek Tarım ve Orman İlçe Müdürlüğü´nde görevli gıda mühendisleri tarafından rutin denetimler aralıksız devam ediyor.
Yaklaşan Kurban Bayramı dolayısıyla alkollü içki tüketiminin artabileceği ihtimali göz önüne alınarak, içki satışı yapan işyerleri ile alkolü içki tüketimi yapılan gazino, bar ve restoranlarda denetimler artırıldı.
Alkollü içki satan ve tüketilen işyerlerinde gerçekleşen denetimlerde, şişe üzerinde bulunan etiket bilgileri, üretici bilgisi, kayıt veya izin numarası, bandrol varlığı, alkol oranları gibi hususların 5996 sayılı yasa ve ilgili mevzuata uyumu değerlendiriliyor.
Haber : Tuncay Ertan

  • Salı 21.1 ° / 11.2 ° Güneşli
  • Çarşamba 20.7 ° / 10 ° Güneşli
  • Perşembe 20.3 ° / 11 ° false
1

TÜRK YILDIZLARI BANDIRMA SEMALARINDA BÜYÜLEDİ

2

ADD burs verdiği öğrencilerle buluştu

3

Çelikspor’dan ikinci yenilgi

4

Erdek Limanı’nda kedi kurtarma operasyonu

5

BANDAK, 2025 Yürüyüş Sezonunu Kapıdağ’da Açtı

6

Akın ailesinin acı günü

7

Mustafa Çulcu Gönen’de