Bugün, 3 Mayıs 2024 Cuma

BBB Başkanı Akın: “Büyük bir borçla karşı karşıyayız”

BBB Başkanı Akın:  “Büyük bir borçla karşı karşıyayız”

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz’dan önemli bir borç yükü aldıklarını belirterek, “Maalesef hesapsız bir çalışma var.

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz’dan önemli bir borç yükü aldıklarını belirterek, “Maalesef hesapsız bir çalışma var. Büyük bir borçla karşı karşıyayız. Tabii bunu kamuoyuna açıklayacağım. Ama şunu söyleyeyim ki, asla enkaz edebiyatı yapmadan verdiğim bütün sözlerin arkasındayım” dedi.

Akın, şu değerlendirmede bulundu:

“Daha şirketlerin devrini de üzerimize almadık. Onları da tek tek inceleyeceğiz. Ne olursa olsun bu sorunların çözüm önerilerini, bu konudaki yol haritamı hazırladım. Yani ‘Büyük bir borç yükümüz var. Biz artık çalışamayacağız’ diye bir şey söz konusu değil. Planımızı, programımızı, yol haritamızı, sistemimizi kurduk. Çalışmamızla hepsinin üstesinden geleceğiz.”

GİZLİ KAMERA VE BÖCEK

Akın, son dönemde gündeme gelen belediyelerdeki gizli kamera ve böcek olaylarına ilişkin olarak da şöyle konuştu:

“Bu kamera işi enteresan. Yani hep böyle eski FETÖ yöntemleri, şantajlar, tehditler gibi saçma sapan bir düzenin geleneği bazı yerlerde sürüyor. ben şu anda böyle bir araştırma yaptırmadım. Yaptırır mıyız, onu da bilmiyorum. Çok da önemli değil. Açık, net, şeffaf bir şekilde çalışmalarımıza devam ediyoruz. Vatandaşımıza adaletli, hesap veren, şeffaf bir belediyecilik sözü vermiştim. O adımlarla yürüdüğümüz için bu işe şimdilik hiç girmedim.”



  • Cuma 21.6 ° / 7.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 11.2 ° / 9.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 17.1 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı