BBB Başkanı Yılmaz, BAÜN’de gençlerle buluştu
Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Balıkesir Üniversitesi’nde düzenlenen programda gençlerle bir araya geldi.
Bölge Haberleri
Yayın: 25 Mayıs 2022 - Çarşamba 21:07
Güncelleme: 25 Mayıs 2022 21:07
BBB Başkanı Yılmaz, BAÜN’de gençlerle buluştu

Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Balıkesir Üniversitesi’nde düzenlenen programda gençlerle bir araya geldi. 
Büyükşehir’in gençlere yönelik yaptığı çalışmaları anlatan Başkan Yılmaz, yepyeni bir müjde verdi ve Çamlık’ta Birleşmiş Milletler ile birlikte “Dünya Çevre Durum Merkezi” açacaklarını söyledi. 
Büyükşehir ve Üniversite olarak birlikte çok güzel işlere imza attıklarını kaydeden Yılmaz “Bizim gözümüz, kulağımız sizlerde. Siz talep edeceksiniz, biz ise imkânlarımız ölçüsünde buna cevap vereceğiz. Büyükşehir Belediyesi’nin gücü de, kapasitesi de var.” açıklamasında bulundu. 
“Çalışıyoruz, gençler için daha çok çalışıyoruz.” diyen Başkan Yücel Yılmaz, ortak akılda buluşarak Balıkesir’in geleceğini gençlerle birlikte inşa etmek istediklerini söyledi. 
Yılmaz “Üniversitede ilk senesi olanlara güzel bir haber vereyim; Balıkesir her sene biraz daha güzelleşecek. Son senesi olanlar da kalmak için bahane üretirse iyi olur. Çünkü konforu ve hayat standartları yüksek bir şehir olma yolunda emin adımlarla ilerliyoruz. Organize sanayi bölgelerimizde gençlere yönelik istihdam alanları oluşturuyoruz. Artık Balıkesir ile ilgili hayallerimiz kâğıtta olmanın ötesine geçiriyor, bir bir devreye alıyoruz. İstiyoruz ki okumak için gelen öğrenci gitmesin, başka şehirlere okumaya giden Balıkesirli gençler de yeniden memleketine dönsün, hedefimiz bu.” dedi. 
Gençlik alanında Türkiye ve dünyaya örnek bir Balıkesir’in inşası için güçlü adımlar attıklarını belirten Başkan Yılmaz, ayrıca sosyal ve kültürel hayatın hareketli olduğu, gençlere tercih yapabilecekleri seçenekleri sunacak konser, tiyatro, söyleşi, spor müsabakaları gibi etkinlikleri düzenleme gayreti içerisinde olduklarını söyledi. 
Başkan Yılmaz’ın açılış konuşmasının ardından oyuncu ve yazar Bahadır Yenişehirlioğlu öğrencilerle sohbet ederken Sanatçı Nahide Babaşlı da konser verdi. 
 Haber Merkezi

Anahtar Kelimeler: Başkanı Yılmaz gençlerle buluştu
  • Çarşamba 19.6 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Perşembe 20.3 ° / 12.3 ° Güneşli
  • Cuma 22.2 ° / 11.8 ° Güneşli
1

Türkiye’de ilk defa özel gereksinimli can dostlara sıcak yuva Balıkesir’de

2

Zağnos Paşa Camii Önündeki Meydanın Adı Resmen “Zağnos Paşa Meydanı” Oldu

3

DENİZ SEVİYESİ ÇEKİLDİ, 3 BİN 500 YILLIK TARİH ORTAYA ÇIKTI

4

SMA Tip-1 Savaşçısı Çınar İçin Erdek tek yürek oldu

5

Mevlanâ Camii görkemiyle dikkat çekiyor

6

Küçük Fikirler Büyük Canlılık Getirir

7

Halit Yukay'ın ölümüne neden olan gemi kaptanı için 9 yıla kadar hapis istenen iddianame kabul edildi