Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Belediye, balık satış tezgahlarını kaldırdı

Belediye, balık satış tezgahlarını kaldırdı

Tatil cenneti ilçemize giriş yolu güzergahında bulunan balık satış tezgahları kaldırıldı.

Tatil cenneti ilçemize giriş yolu güzergahında bulunan balık satış tezgahları kaldırıldı.
Adnan Menderes Caddesi üzerinde bulunan balık satış tezgahları kaldırılarak yeni yerlerine taşınıyor. Adnan Menderes Caddesi üzerinde çağ dışı ve keşmekeş bir görüntü sergileyen balık satışlarının yapıldığı tezgahlar, Erdek Limanında bulunan lunaparkın yanına yapılan yeni ve çağdaş balık satış tezgahlarına taşınıyor.
Lunaparkın arka tarafına dizayn edilen 6 adet balık satış tezgahlarının önümüzde ki günlerde açılışı yapılarak hizmete gireceği bildirildi.
Adnan Menderes Caddesi üzerinde ikamet eden vatandaşlar, Erdek Belediyesi tarafından gerçekleştirilen bu uygulama hakkında şu görüşleri dile getirdi: "Balık satış tezgahlarının halkın kolayca ulaşabileceği noktada olması güzel bir uygulama. Ancak, burada balık satışlarının yapıldığı tezgahlarda hijyen kurallarına uyulmadığı gibi, turistik bir ilçeye ilk girişte kötü bir görünüm veriyordu. Mahalle sakinleri olarak özellikle yaz aylarında çevreye yayılan balık kokusundan evlerimizin camlarını açamıyorduk. Erdek Belediyesinin yapmış olduğu bu uygulamadan son derece memnunuz. Belediyenin liman bölgesine ilçemize yakışır bir balık satış tezgahları hazırlamasını destekliyoruz.?
Haber : Taygun Ertan



ışık aktaş
16.05.2016 17:51:06
yol üstü olması daha iyi garajdan gelen balığını alıyordu--daha geriye hijyen kurallarına uygun bir yerde yapılabilirdi--1-2 adet te liman da balık satış yeri gerekli Luna parkın arkası çok sapa

  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli