Belediye Başkanı Hüseyin Sarı: "Aziz Yıldırım gidene dek Beşiktaşlıyım"
Erdek Belediye Başkanı Mimar Hüseyin Sarı, "Aziz Yıldırım, Fenerbahçe Kulübü başkanlığından ayrılıncaya dek Beşiktaşlıyım" dedi.
Spor Haber
Yayın: 16 Mart 2018 - Cuma 17:57
Güncelleme: 16 Mart 2018 17:57
Belediye Başkanı Hüseyin Sarı:

Erdek Belediye Başkanı Mimar Hüseyin Sarı, "Aziz Yıldırım, Fenerbahçe Kulübü başkanlığından ayrılıncaya dek Beşiktaşlıyım" dedi.
"İyi Fenerbahçeli" ile tanınıp sarı-lacivertli kulübün kongre delegesi de olan Sarı, şunları söyledi:
"Aziz Yıldırım, 20 yıldan beri Fenerbahçe Kulübü başkanı. Bu süre içinde hep kendine özgü müteahhit kişiliğiyle ortaya çıktı. Sadece basketbol branşında başarı var. Futbolda ise yıllardır sportif bir başarısı yok. Aziz Yıldırım´a, sadece 3 Temmuz sürecinde oy verdim. Yıldırım´ın artık başkanlığı bırakması gerektiğine inanıyorum. Önümüzdeki kongrede Ali Koç´u destekleyeceğim."
Başkanlık makamının masasına da Beşiktaş´ın küçük bayrağını koyan Sarı, "Aziz Yıldırım, kulüp başkanlığından ayrılıncaya dek Beşiktaşlıyım ve bu baayrak burada duracak" dedi.
Haber : Önder Balıkçı

  • Çarşamba 19.6 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Perşembe 20.3 ° / 12.3 ° Güneşli
  • Cuma 22.2 ° / 11.8 ° Güneşli
1

Erdek sahilinde kasım ayında deniz keyfi

2

Büyükşehir’den Gençlere ve Kültüre Yatırım

3

Marmarabirlik’ten 761 milyon TL’lik ödeme

4

Türkiye’de ilk defa özel gereksinimli can dostlara sıcak yuva Balıkesir’de

5

Zağnos Paşa Camii Önündeki Meydanın Adı Resmen “Zağnos Paşa Meydanı” Oldu

6

DENİZ SEVİYESİ ÇEKİLDİ, 3 BİN 500 YILLIK TARİH ORTAYA ÇIKTI

7

SMA Tip-1 Savaşçısı Çınar İçin Erdek tek yürek oldu