Belediye Başkanı Sarı: ?Bandırma Belediyesi´nin desteğine minnettarız?
Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Sarı, ?Bandırma Belediyesi´nin büyük desteği olmasa, Erdek´e hizmet vermekte çok zorlanır, hatta hizmet veremeyiz.
Erdek Haber
Yayın: 30 Temmuz 2016 - Cumartesi 23:26
Güncelleme: 30 Temmuz 2016 23:26
Belediye Başkanı Sarı: ?Bandırma Belediyesi´nin desteğine minnettarız?

Bu destek nedeniyle Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza´ya minnettarız? dedi.
Sarı, Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza´nın da katıldığı, Ocaklar Mahallesi´ndeki ?2. Kyzikos Uluslararası Heykel Sempozyumu?nun kapanış töreninde yaptığı konuşmada şunları söyledi:
?Bandırma Belediyesi´nin bu desteğini her platformda söylüyorum ve söyleyeceğim. Dursun başkanım, kendilerinden ne zaman destek istesem, yardım ve desteğini hiç esirgemedi. Erdek ve Bandırma Belediyesi´nin bu dayanışmasının bundan sonra da süreceğine inanıyorum.?
MİRZA: ?BU DÖNEMDE BAŞKANLIK ZOR?
Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza da konuşmasında, bu dönemde belediye başkanı ve belediye çalışanı olmanın zorluğunun altını çizerken, şu değerlendirmede bulundu:
?Seçimden önce, Balıkesir´in Büyükşehir statüsüne geçmesinin ardından ilçe belediyelerinin gelirlerinin 2,5 kat artacağı öne sürülüyordu. Ama tam tersi oldu. Bırakın gelirlerimizin artmasını, Büyükşehir Belediyesi´ne gitmesi nedeniyle gelirlerimiz % 40 azaldı. Belediyecilik, bütçe ve para işidir. Büyükşehir´e, iki yılda verdiğimiz para, 100 bin lirayı buldu.?
Başkan Mirza, Büyükşehir Yasası ile birlikte Balıkesir Büyükşehir Belediyesi ile ilçe belediyeleri arasında yetki ve sorumluluk kargaşası yaşandığını sözlerine ekledi.
Haber : Önder Balıkçı

  • Salı 1.4 ° / -4.4 ° Düzensiz hafif karlı
  • Çarşamba 5.9 ° / -3 ° Güneşli
  • Perşembe 10.5 ° / -1.6 ° Güneşli
1

Erdek’te Ev Yangını Korkuttu

2

Mirza’dan Balıkçı’ya ziyaret

3

Aşağıyapıcı’daki feci kazadan acı haber geldi

4

Erdek'in yüksek kesimleri beyaza büründü

5

Balıkesir'de zincirleme kaza; 1 ölü 10 yaralı

6

Başkan Karışık Yeni Erdek Gazetesi’nde

7

Ev kazası hastanelik etti