Tarih: 30.09.2016 18:53

Belediye başkanlığına Yapakçı vekalet ediyor

Facebook Twitter Linked-in

Erdek Belediye Başkanlığına salı gününden beri başkan yardımcılarından Hasan Yapakçı vekalet ediyor. Belediye Başkanı Hüseyin Sarı, önce Bursa Nilüfer Belediyesi´nin sosyal demokrat belediyeler ile ilgili düzenlediği sosyal belediyecilik seminerine katıldıktan sonra İstanbul´a gitti. Sarı´nın, bugün yeniden görevine başlaması bekleniyor.

Başkanlığa vekalet eden Hasan Yapakçı, Büyükşehir yasasının, ilçe belediyelerinin hizmet vermeleri önünde büyük engel oluşturduğuna dikkat çekerken, şunları söyledi:
?Bırakın, Büyükşehir Belediyesi´nin, kendi gelirlerinden ilçe belediyelerine hizmet aktarmasını, ilçelerden topladığı gelirleri bile ilçelere vermediği bir ortamda bu belediyeler, nasıl yeni yatırımlar yapıp hizmet üretecekler. Büyükşehir´in ?borç sarmalı´na aldığı belediyeler arasında bulunan ve zaten önceki yıllardan gelen önemli borçları bulunan belediyemiz, Erdek merkezinin dışında 300 kilometre karelik Kapıdağ´a da hizmet götürmek zorunda. Bu arada belediyemiz, SSK olan borçlarının yapılandırılması için başvuruda bulundu.?
Haber : Önder Balıkçı




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —