Belediye de güne süt içilerek başlanıyor
Altıeylül Belediyesi´nde süt uygulaması başladı.
Bölge Haberleri
Yayın: 27 Ekim 2017 - Cuma 18:00
Güncelleme: 27 Ekim 2017 18:00
Belediye de güne süt içilerek başlanıyor

Altıeylül Belediyesi´nde süt uygulaması başladı.
Hem iş ve işlemleri için beyaz masaya gelen vatandaşlara hem de Başkan Zekai Kafaoğlu´nun misafirlerine süt ikram ediliyor.
Altıeylül Belediyesi´nde sabahları mesai başladığında personel süt içerek güne başlarken, aynı anda beyaz masaya işlemlerini gerçekleştirmek için gelen vatandaşlara da süt veriliyor. Kısa bir süre önce başlayan bu uygulama ile birlikte Başkan Zekai Kafaoğlu´da makamına oturduğu gibi süt içiyor, gelen misafirler de sütün lezzeti ile tanışıyor.
Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, süt ikramı uygulaması hakkında şöyle konuştu: ?Belediye olarak süt vermeye başladık. Her gün üretici kooperatiflerden süt alıp misafirlerimize süt ikram ediyoruz. Süt tüketimini arttırmamız, üretimi arttırmamız için önce biz süt içmeliyiz. Kahvehanelerde süt istediğimiz zaman süt bulunmuyor. Süt alışkanlığını kazandırmamız lazım. Süt sağlık demek, içerisinde tüm minerallerin olduğu bir gıda maddesi. Balıkesir Türkiye´de süt üretiminde ilk 3´e giriyor, o yüzden süt tüketimini arttırmamız lazım. Sütün dişe de faydası var. Çocuklarımıza süt içme alışkanlığını yaymamız lazım.?
Haber Merkezi

  • Perşembe 18.4 ° / 11.1 ° Şiddetli yağmurlu
  • Cuma 6.9 ° / 1.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 10.5 ° / 1.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
1

Erdek’te Deniz Coştu! Lodos Sahili Dövdü

2

Yaya Geçidinde Elektrikli Bisiklet Kazası: 1 Yaralı

3

Balıkesir'de lodos etkili oldu; deniz taştı, 4 balıkçı teknesi battı

4

BAŞKAN MİRZA, TÜRKİYE ÜÇÜNCÜSÜ ANT İŞEN’İ AĞIRLADI

5

Efsane futbolcu Cavit Aydın Erdek’te son yolculuğuna uğurlandı

6

GESTAŞ’TAN ADALAR HATTINDA SEFER İPTALİ VE GÜNCEL SEFER DUYURUSU

7

Erdek'te yılın ilk meclisi toplandı