Belediye ile 17 Eylül Üniversitesi arasında ulaşım protokolü imzalandı
Bandırma´nın kent içi trafik sorunlarını çözüme ulaştırmak için Bandırma 17 Eylül Üniversitesi ile Bandırma Belediyesi arasında protokol imzalandı.
Bölge Haberleri
Yayın: 19 Ağustos 2020 - Çarşamba 22:55
Güncelleme: 19 Ağustos 2020 22:55
Belediye ile 17 Eylül Üniversitesi arasında ulaşım protokolü imzalandı

Bandırma´nın kent içi trafik sorunlarını çözüme ulaştırmak için Bandırma 17 Eylül Üniversitesi ile Bandırma Belediyesi arasında protokol imzalandı.
Protokolün imzalanmasının ardından konuşan Bandırma Belediye Başkanı Tolga Tosun ?Artan nüfusla birlikte kent içi ulaşım sistemimizde tıkanıklıklar yaşanmakta. Üniversitemizin değerli hocalarının görüşlerini alarak kentimizdeki ulaşım sorununu çözüme kavuşturacağız. Mevcut ulaşım sistemindeki eksiklikleri tespit ederek tüm soruları çözecek ulaşım planlaması yapacağız. Bandırma, nüfusu 160 bine dayanmış büyük bir kent. Bunun farkında olarak şehrimizi en iyi şekilde dizayn etmeliyiz, protokolümüz hayırlı olsun.? dedi.
Haber Mierkezi

  • Cumartesi 6.2 ° / 5.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 9.3 ° / 6.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 10.2 ° / 7.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
1

BAŞKAN KARIŞIK’TAN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI

2

SON İFTAR BAŞKAN KARIŞIK’TAN

3

ÇAY BAHÇELERİNDE FİYATLAR YENİDEN BELİRLENDİ

4

ERDEK’TE BAYRAMLAŞMA PROGRAMI AÇIKLANDI

5

FACİADAN DÖNÜLDÜ!

6

Başkan Akın’dan Ramazan Bayramı Mesajı “Sofralarımızı Paylaştık, Yüreklerimizi Isıttık”

7

BAŞKAN MİRZA'DAN BAYRAM MESAJI