Tarih: 12.06.2017 19:42

Belediye KPSS şartsız personel arıyor

Facebook Twitter Linked-in

Erdek Belediyesi KPSS şartsız yüksek maaşla personel alımı yapıyor.
Erdek Belediye Başkanlığı´na 3 sözleşmeli tam zamanlı kamu personeli alımı kapsamında 5393 sayılı Belediye Kanunu´nun 49. maddesi hükümlerine göre boş bulunan teknik hizmetler sınıfında 1 mühendis, 1 grafiker ve 1 tekniker alımı yapılacağı belirtildi.
4 yıllık Çevre Mühendisliği Bölümü mezunu 1 mühendis, Meslek Yüksekokulu Grafik Tasarımı Bölümü mezunu 1 grafiker ve Meslek Yüksekokulu Sebze Üretimi Bölümü mezunu 1 tekniker alımı için aranan şartlar şöyle: 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu´nun 48.Maddesinde belirtilen şartlar, üniversitenin ilgili bölümünden mezun olmak, başka bir kurumla sözleşmesi bulunmamak, görevini devamlı yapmasına engel olabilecek sağlık sorunları bulunmamak gerekiyor. Ayrıca ikametgah şartı bulunmuyor. Adayların 9 Haziran ile 15 Haziran 2017 tarihleri arasında saat 17.00´e kadar Erdek Belediyesi Yazı İşleri Müdürlüğü´ne şahsen müracaat etmeleri gerekiyor.
Başvuru sırasında istenen belgeler; Öğrenim durumunu gösterir belgenin aslı veya fotokopisi, nüfus cüzdanı fotokopisi, adaylar tarafından doldurulacak başvuru formu, sağlık raporu, 6 vesikalık resim, erkek adaylar için askerlik durum gösterir belge, adli sicil belgesi olarak açıklandı.
Sözlü sınavın 16 Haziran 2017 tarihinde saat 14.00´da yapılacağı kaydedildi.
Haber Merkezi




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —