Belediye uyardı: En geç 1 Mart´ta ödenmesi gerek
Kamuya yönelik vergi ve idari para cezası gibi borçlarını yeniden yapılandıranların, uygulamadan yararlanabilmesi için ilk taksit tutarlarını 1 Mart 2021 Pazartesi gününe kadar ödemesi gerekiyor.
Erdek Haber
Yayın: 26 Şubat 2021 - Cuma 18:21
Güncelleme: 26 Şubat 2021 18:21
Belediye uyardı: En geç 1 Mart´ta ödenmesi gerek

Kamuya yönelik vergi ve idari para cezası gibi borçlarını yeniden yapılandıranların, uygulamadan yararlanabilmesi için ilk taksit tutarlarını 1 Mart 2021 Pazartesi gününe kadar ödemesi gerekiyor.
Bazı alacakların yeniden yapılandırılması hakkında kanun kapsamındaki yapılandırma düzenlemesinden yararlanılması için başvuru süresi 1 Şubat 2021´de sona ermişti.
Bazı kamu alacaklarının yapılandırılması hakkındaki 7256 sayılı kanun kapsamında başvuruların 1 Şubat´ta sona erdiğini hatırlatan Erdek Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü, ilk taksitin en geç 1 Mart 2021 Pazartesi günü ödenmesi gerektiğini bildirdi. 

Erdek Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü yaptığı açıklamayla; Emlak, Çevre Temizlik, İlan ve Reklam ile Katı Atık vergilerinin yapılandırılarak peşin ödeme seçeneğinden yararlanan vatandaşları son ödeme tarihi hakkında bilgilendirdi.
Erdek Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: ?7256 Sayılı Yapılandırma Kanunu kapsamında, belediyelerdeki tüm gelir vergilerini kapsayan Emlak, Çevre Temizlik, İlan ve Reklam ile Katı Atık vergilerini yapılandırarak peşin ödeme seçeneğinden yararlanan vatandaşlarımız için son ödeme tarihi 28 Şubat 2021´dir. Bu tarihin hafta sonuna gelmesi nedeniyle son ödeme tarihi 1 Mart 2021 tarihinde olacaktır.?
Haber : Tuncay Ertan

  • Salı 19.9 ° / 10.7 ° Güneşli
  • Çarşamba 19.6 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Perşembe 20.3 ° / 12.3 ° Güneşli
1

DENİZ SEVİYESİ ÇEKİLDİ, 3 BİN 500 YILLIK TARİH ORTAYA ÇIKTI

2

SMA Tip-1 Savaşçısı Çınar İçin Erdek tek yürek oldu

3

Mevlanâ Camii görkemiyle dikkat çekiyor

4

Küçük Fikirler Büyük Canlılık Getirir

5

Halit Yukay'ın ölümüne neden olan gemi kaptanı için 9 yıla kadar hapis istenen iddianame kabul edildi

6

Balıkesir, Şehit Emre Sayın’ı son yolculuğuna uğurladı

7

Altyapı Çalışmalarında Arkeolojik Kalıntılar Çıkıyor