Belediye ekipleri görev başında
Bandırma Belediyesine bağlı Fen ve Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, tüm yurtta olduğu gibi kentimizi de etkisi altına alan yoğun kar yağışı nedeniyle çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor.
Bölge Haberleri
Yayın: 13 Aralık 2013 - Cuma 00:00
Güncelleme: 13 Aralık 2013 00:00
Belediye ekipleri görev başında
Bandırma Belediyesine bağlı Fen ve Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, tüm yurtta olduğu gibi kentimizi de etkisi altına alan yoğun kar yağışı nedeniyle çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor.
Aşırı kar yağışı nedeniyle kentimiz cadde ve sokaklarında oluşabilecek olumsuzlukların önüne geçmek amacıyla sabah saat 06.00`dan itibaren çalışmalarına başlayan belediye ekipleri tuzlama ve yol temizleme çalışmalarına devam ediyor. 
Ekiplerin yerine getirdiği çalışmalarla ilgili bilgi veren Belediye Başkan Yardımcısı Ozan Onur, aşırı kar yağışı nedeniyle ana arterlerde oluşabilecek sıkıntıların önüne geçmek amacıyla Belediye`ye bağlı ekipler tarafından çalışmaların sabah erken saatlerinde başlatıldığını söyledi. 
Onur: "Aşırı kar yağışı nedeniyle kentimiz cadde ve sokaklarında ortaya çıkabilecek sıkıntıların giderilmesi amacıyla ekiplerimiz dünden itibaren tüm hazırlıklarını yerine getirdi. Bu sabahta saat 06.00`dan itibaren yağışın yoğunluğu arttırmasıyla birlikte kent merkezinde, cadde ve sokaklarda tuzlama ve temizleme çalışmalarını ekiplerimiz arasında koordineli bir şekilde yerine getiriyor. Ayrıca mahalle muhtarlarımızdan ve vatandaşlarımızdan gelen taleplerde dikkate alınarak ekiplerimizi yönlendiriyoruz. Bu aşamada sürücülerimizde mümkün olduğunca dikkatli davranmaları, gerekli ekipmanları olmadan trafiğe çıkmamalarını tavsiye ediyorum" dedi. 
Anahtar Kelimeler: 0
  • Salı 19.9 ° / 10.7 ° Güneşli
  • Çarşamba 19.6 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Perşembe 20.3 ° / 12.3 ° Güneşli
1

Zağnos Paşa Camii Önündeki Meydanın Adı Resmen “Zağnos Paşa Meydanı” Oldu

2

DENİZ SEVİYESİ ÇEKİLDİ, 3 BİN 500 YILLIK TARİH ORTAYA ÇIKTI

3

SMA Tip-1 Savaşçısı Çınar İçin Erdek tek yürek oldu

4

Mevlanâ Camii görkemiyle dikkat çekiyor

5

Küçük Fikirler Büyük Canlılık Getirir

6

Halit Yukay'ın ölümüne neden olan gemi kaptanı için 9 yıla kadar hapis istenen iddianame kabul edildi

7

Balıkesir, Şehit Emre Sayın’ı son yolculuğuna uğurladı