Belediye yapıyor, Telekom Şirketi kazdırıyor
Telekom Şirketinin, belediyenin yaptığı yeni tretuarları kazıp sonra da kapatmaması vatandaşları çileden çıkardı.
Erdek Haber
Yayın: 21 Haziran 2010 - Pazartesi 00:00
Güncelleme: 21 Haziran 2010 00:00
Belediye yapıyor, Telekom Şirketi kazdırıyor
Telekom Şirketinin, belediyenin yaptığı yeni tretuarları kazıp sonra da kapatmaması vatandaşları çileden çıkardı.
Özellikle, Yalı Mahallesi Turgut Özal Bulvarı Saadet Apartmanın önünde bulunan tretuar üzerinde, Telekom Şirketi tarafından yaptırılan alt yapı çalışmalarında, açılan çukurların aradan 6,5 ay gibi uzun bir süre geçmesine rağmen halen kapatılmamasına mahalle sakinleri tepki gösterdi. Özellikle gece karanlığında tretuarı kullanan vatandaşlar, treuarları kazıp kapatmayan Telekom Şirketini gereğini yapma çağrısında bulundu.
Geçtiğimiz günlerde gece karanlığında bölgeden geçen bir çocuk telekomun kazıp, bıraktığı çukura girdi. Şans eseri ayağı kırılmayan çocuk, kazayı ayağı burkularak atlattı.
Kasım 2009 tarihinde kazılan tretuarın adete köstebek yuvasına döndüğünü belirten vatandaşlar, "Erdek Belediyesi tretuarı yeniledi, ardından Telekom Şirketi kazdı ve kapatmadı. Neden kapatmıyor? Geceleri tretuarı kullanan yayalar, tretuar üzerinde değişik noktalarda bulunan çukurlardan dolayı, kullanmakta güçlük çekiyor. Telekom Şirketinin bu sorunumuzu bir an önce çözmesini istiyoruz. Medeniyetin yaşatıldığı Erdek bu şekilde olamaz" şeklinde tepkilerini dile getirdi.
Anahtar Kelimeler: 0
  • Çarşamba 19.6 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Perşembe 20.3 ° / 12.3 ° Güneşli
  • Cuma 22.2 ° / 11.8 ° Güneşli
1

Erdek sahilinde kasım ayında deniz keyfi

2

Büyükşehir’den Gençlere ve Kültüre Yatırım

3

Marmarabirlik’ten 761 milyon TL’lik ödeme

4

Türkiye’de ilk defa özel gereksinimli can dostlara sıcak yuva Balıkesir’de

5

Zağnos Paşa Camii Önündeki Meydanın Adı Resmen “Zağnos Paşa Meydanı” Oldu

6

DENİZ SEVİYESİ ÇEKİLDİ, 3 BİN 500 YILLIK TARİH ORTAYA ÇIKTI

7

SMA Tip-1 Savaşçısı Çınar İçin Erdek tek yürek oldu