Belediyede Odalarla protokol
Bandırma Belediyesi’nde, sağlıklı kentleşme, nitelikli yapılaşma, kültürel, tarihi ve doğal değerlerinin korunarak geliştirilmesi için odalarla “ortak denetim ve teknik işbirliği” protokolü imzalandı.
Bölge Haberleri
Yayın: 28 Kasım 2022 - Pazartesi 18:30
Güncelleme: 28 Kasım 2022 18:30
Belediyede Odalarla protokol

Bandırma Belediyesi’nde, sağlıklı kentleşme, nitelikli yapılaşma, kültürel, tarihi ve doğal değerlerinin korunarak geliştirilmesi için odalarla “ortak denetim ve teknik işbirliği” protokolü imzalandı.
Protokole Bandırma Belediyesi adına Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun, TMMOB Mimarlar Temsilciliği adına Mehmet Ali Ozar, TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası Bandırma Temsilciliği adına Selamettin Karaca, TMMOB Makine Mühendisleri Odası Bandırma Temsilciliği adına Gürbüz Gözcüler ve TMMOB Elektrik Mühendisleri Odası Bandırma Temsilciliği adına Mutlu Organar imza attılar.
Bandırma Belediye Meclis üyelerinden bazılarının yanı sıra İmar Komisyonu Başkanı, kent plancısı Yalçın Cömert’in de hazır bulunduğu protokolde düşüncelerini açıklayan Belediye Başkanı Tosun, “Bandırma’yı ortak akılla yönetmek istiyoruz. Bu protokolün amacı da budur” dedi.
Haber Merkezi

Anahtar Kelimeler: Belediyede Odalarla protokol
  • Çarşamba 19.6 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Perşembe 20.3 ° / 12.3 ° Güneşli
  • Cuma 22.2 ° / 11.8 ° Güneşli
1

100 yaşındaki hayırsever Hacı Ahmet Gemici

2

Erdek sahilinde kasım ayında deniz keyfi

3

Büyükşehir’den Gençlere ve Kültüre Yatırım

4

Marmarabirlik’ten 761 milyon TL’lik ödeme

5

Türkiye’de ilk defa özel gereksinimli can dostlara sıcak yuva Balıkesir’de

6

Zağnos Paşa Camii Önündeki Meydanın Adı Resmen “Zağnos Paşa Meydanı” Oldu

7

DENİZ SEVİYESİ ÇEKİLDİ, 3 BİN 500 YILLIK TARİH ORTAYA ÇIKTI