Tarih: 01.06.2018 13:51

Belediyeden şehit aileleri ve gazilere iftar

Facebook Twitter Linked-in

Orduevi´nde verilen iftara CHP Balıkesir Milletvekili Ahmet Akın, Kaymakam Günhan Yazar, Belediye Başkanı Dursun Mirza, Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Süleyman Özdemir, Bandırma İlçe Emniyet Müdürü Ali Haydar Kılıç, İlçe Jandarma Komutanı Yarbay Recep Cansu, Bandırma Ticaret Borsası Başkanı Halit Sezgin ve Borsa Meclis Başkanı İsmail Tunçbilek de katıldı.
İftarda konuşan Belediye Başkanı Dursun Mirza, şunları söyledi:
?Canlarını vererek, kanlarını dökerek bu toprakları kurtarıp vatan yapan sizlere minnettarız. Bugün ay yıldızlı bayrağımız altında mutlu yaşıyor, minarelerimizden ezan sesini duyuyorsak bunu şehitlerimiz ve gazilerimize borçluyuz. Hiçbir ayırım yapmadan tüm şehitlerimizi rahmetle anıyor, gazilerimize şükranlarımızı sunuyoruz. İyi ki varsınız. Yerel yönetim olarak her zaman yanınızdayız. Şehit ve gazi ailesi olmak zordur ama büyük onurdur.?
Kaymakam Günhan Yazar da konuşmasında, ?Şehit ve gazi ailelerimiz için ne söylesek, ne yapsak azdır. Onlara borcumuzu ödeyemeyiz. Tüm şehitlerimize rahmet, gazilerimize mutluluklar diliyorum? dedi.
Haber Merkezi




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —