Tarih: 15.10.2014 23:55

Belediyeden yeşil alan düzenleme çalışmaları

Facebook Twitter Linked-in

Bandırma Belediyesi tarafından ilçede başlatılan yeşil alan çevre düzenlemesi ve alt yapı çalışmaları devam ediyor.
Bandırma Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerince sürdürülen çalışmalar kapsamında ilçede bulunan yeşil alanlarda çevre düzenleme, otomatik sulama sistemleriyle ilgili altyapı çalışmaları ve yeni çocuk parkları çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.
Bandırma’da bulunan yeşil alanların daha sağlıklı ve daha yeşil bir görünüme kavuşması için konusunda uzman personel tarafından hazırlanan projelere uygun bir şekilde döşenen Otomatik Sulama Sistemleri, su israfının önüne geçen önemli bir çalışma olarak göze çarpıyor. Edinilen bilgiye göre Otomatik Sulama Sistemlerinin ideal ve düzgün su dağıtımı sayesinde su tüketimini % 40’a kadar gerilettiği ve bu sayede de ekonomik anlamda da önemli bir kazanç sağladığı belirtiliyor.
Bu çalışmaların yanı sıra otomatik sulama sistemleriyle altyapısı hazırlanan yeşil alanlarda çevre düzenleme ve bakım çalışmalarını yıl boyunca yerin getiren belediye ekipleri kentimizin farklı birçok noktasında yeni oyun gruplarının ve spor aletlerinin montaj çalışmalarını tamamlayarak Bandırma’ya yeni çocuk parkları ve spor alanları oluşturuluyor.
Bu çalışmalar kapsamında çocuk parklarında yer alan standart oyun gruplarının yanında çocukların ilgisi çeken zıplama tilti ve trambolin gibi yeni oyun aletleri de parklara yerleştiriliyor.
Haber merkezi




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —