Belediye, Kademe Hizmet Binasını ilçe dışına taşıyor
Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş'la başlayan ilçede başlayan değişim tüm hızıyla devam ediyor.
Bölge Haberleri
Yayın: 16 Nisan 2015 - Perşembe 18:15
Güncelleme: 16 Nisan 2015 18:15
Belediye, Kademe Hizmet Binasını ilçe dışına taşıyor

Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş'la başlayan ilçede başlayan değişim tüm hızıyla devam ediyor.
Başkan Yavaş, daha önce itfaiye ile bir arada bulunan Kademe binasını ilçe merkezi dışına çıkardı. Daha önce Taş Ocağı olarak hizmet verilen 5 bin metrekare alanın altı yüz metre karesine 7 kademe ve 1 personel ünitesinin olduğu kademe binası yapılmasını sağladı.
Sındırgı Belediyesi tarafından eski Taş Ocağında 5 bin metrekare alana projelendirilen yeni kademe binasının yapımı sona eriyor. Yeni kademe binasında incelemelerde bulunan Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş, Sındırgı Belediyesi gelecek nesilleri kucaklayabilecek modern belediyecilik anlayışını yerleştirmeye çalıştığını ifade etti.
Sındırgı merkeze uzak mahallere de hızlı ve kaliteli hizmet edebilmek için Sındırgı Belediyesi tarafından eski taş ocağına temeli atılan yeni kademe binasının yapımı sona ererken, 600 metrekare alan üzerine inşa edilecek olan kademe binasında personelin dinlenebileceği oda, yemekhane, mescit, duş ve tuvaletlerin yer alacağı belirtildi. Binada ayrıca idari odalar ile toplantı salonu ve malzeme depolarının bulunacağı bildirildi.
Haber Merkezi

  • Salı 19.9 ° / 10.7 ° Güneşli
  • Çarşamba 19.6 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Perşembe 20.3 ° / 12.3 ° Güneşli
1

DENİZ SEVİYESİ ÇEKİLDİ, 3 BİN 500 YILLIK TARİH ORTAYA ÇIKTI

2

SMA Tip-1 Savaşçısı Çınar İçin Erdek tek yürek oldu

3

Mevlanâ Camii görkemiyle dikkat çekiyor

4

Küçük Fikirler Büyük Canlılık Getirir

5

Halit Yukay'ın ölümüne neden olan gemi kaptanı için 9 yıla kadar hapis istenen iddianame kabul edildi

6

Balıkesir, Şehit Emre Sayın’ı son yolculuğuna uğurladı

7

Altyapı Çalışmalarında Arkeolojik Kalıntılar Çıkıyor