BENGİ Projesi´yle sağlıklı bireyler hedefleniyor
Erdek İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü´ne bağlı okulları-mızın anasınıfı öğrencileri ?Hayata Sağlıklı Başlıyorum? isimli proje ile tanıştı.
Spor Haber
Yayın: 31 Aralık 2018 - Pazartesi 14:53
Güncelleme: 31 Aralık 2018 14:53
BENGİ Projesi´yle sağlıklı bireyler hedefleniyor

Erdek İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü´ne bağlı okulları-mızın anasınıfı öğrencileri ?Hayata Sağlıklı Başlıyorum? isimli proje ile tanıştı.
BENGİ Projesi kapsamında; Erdek İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile Erdek Gençlik ve Spor Müdürlüğü işbirliğiyle düzenlenen, ilçemiz ana sınıfı öğrencilerine yönelik ?Hayata Sağlıklı Başlıyorum? etkinliği düzenlendi.
?Hayata Sağlıklı Başlıyorum? projesi ile anasınıfı öğrencilerine spor yaptırılırken, eğlenceli sportif amaçlı oyunlar gerçekleştirildi.
Projede ki amaç, çocuklarımızın küçük yaşlarda spor kültürü oluşturarak gelecekte güçlü ve sağlıklı nesiller yetiştirmek olarak belirtilirken, bu projenin uygulanması Erdek İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Salman Koçu ve Anasınıfı öğretmenleri tarafından birlikte yürütüldü.
Haber Merkezi

  • Salı 19.9 ° / 10.7 ° Güneşli
  • Çarşamba 19.6 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Perşembe 20.3 ° / 12.3 ° Güneşli
1

Zağnos Paşa Camii Önündeki Meydanın Adı Resmen “Zağnos Paşa Meydanı” Oldu

2

DENİZ SEVİYESİ ÇEKİLDİ, 3 BİN 500 YILLIK TARİH ORTAYA ÇIKTI

3

SMA Tip-1 Savaşçısı Çınar İçin Erdek tek yürek oldu

4

Mevlanâ Camii görkemiyle dikkat çekiyor

5

Küçük Fikirler Büyük Canlılık Getirir

6

Halit Yukay'ın ölümüne neden olan gemi kaptanı için 9 yıla kadar hapis istenen iddianame kabul edildi

7

Balıkesir, Şehit Emre Sayın’ı son yolculuğuna uğurladı