Berberlerde Bayram Yoğunluğu
Ramazan Bayramı´na sayılı günler kala erkek kuaförlerinde yoğunluk yaşanıyor.
Erdek Haber
Yayın: 27 Mayıs 2019 - Pazartesi 14:19
Güncelleme: 27 Mayıs 2019 14:19
Berberlerde Bayram Yoğunluğu

Ramazan Bayramı´na sayılı günler kala erkek kuaförlerinde yoğunluk yaşanıyor.
Yaklaşan Ramazan Bayramı öncesinde müşteri yoğunluğu yaşayan esnafların başında gelen erkek berberleri ihtiyaca cevap verebilmek için gece geç saatlere kadar mesai yapmaya başladı.
Bayram dolayısıyla müşteri yoğunluğu artan berberler gece geç saatlere kadar açık kalırken, Erdek´li berber Burak Bayhan, her bayram olduğu gibi bu bayram öncesi de bayrama bir hafta kala yoğunluklarının giderek artış gösterdiğini söyledi.
İşyerinde yaşanan bu yoğunluğu atlatabilmek için gece geç saatlere kadar çalıştıklarını dile getiren Bayhan, "Bayrama güzel bir görünümle girmek isteyen vatandaşlarımız yaklaşık bir haftadan bu yana kuaförlere akın ediyor. Randevu ile çalışarak yoğunluğu birazda olsun azaltmaya çalışıyoruz. Bu sayede kapımızı çalan müşterilerimizi de geri çevirmiyoruz. Her bayram olduğu gibi bu bayramda insanların en çok kapısını çaldığı kişilerin başında biz berberler geliyoruz. Bayram öncesi arife günü ise en yoğun olduğumuz zaman. Bayram öncesi normal günlerde ettiğimiz tıraşın 5-6 kat daha fazlasını yapıyoruz. Berberler olarak fazla yoruluyoruz fakat kazancımız da iyi olduğu için yorgunluğumuza değiyor." dedi.
Haber : Taygun Ertan

Anahtar Kelimeler: Berberlerde Bayram Yoğunluğu
  • Pazar 12 ° / 4.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazartesi 7.7 ° / -0.1 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 5.5 ° / 0.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
1

Balıkesir çiftçisine %100 hibeli damızlık desteği

2

Yeloğlu’ndan Erdek Emniyet Müdürüne ziyaret

3

Mirza ile A’dan Z’ye…

4

BAŞKAN MİRZA, ÇOCUK ATÖLYELERİNDE MİNİKLERLE BULUŞTU

5

Akın, Balıkesir için gençlerle el ele

6

Sahil bandında riskli ağaçlar kaldırıldı, yeni fidanlar dikildi

7

BANDIRMA’DA KAMYON ÇINAR AĞACINI DEVİRDİ