Beren Özgü, Yüksek Atlama dalında Türkiye 3. sü oldu
Erdek Atletik Gençlik ve Spor Kulübü sporcularından Beren Özgü, Türkiye U18 Salon Atletizm Şampiyonası’nda Yüksek Atlama dalında 1,50 derecesiyle Türkiye 3.sü oldu.
Spor Haber
Yayın: 07 Şubat 2022 - Pazartesi 18:44
Güncelleme: 07 Şubat 2022 18:44
Beren Özgü, Yüksek Atlama dalında Türkiye 3. sü oldu

Erdek Atletik Gençlik ve Spor Kulübü sporcularından Beren Özgü, Türkiye U18 Salon Atletizm Şampiyonası’nda Yüksek Atlama dalında 1,50 derecesiyle Türkiye 3.sü oldu. 
Türkiye U18 Salon Atletizm Şampiyonası’nda 3 günlük mücadele tamamlandı ve şampiyonlar belirlendi. 
İstanbul-Ataköy’de 4-6 Şubat 2022 tarihleri arasında yapılan Turkcell Türkiye U18 Salon Atletizm Şampiyonası’nda yaklaşık 600 atlet boy gösterdi. Birbirinden zorlu yarışmalara sahne olan müsabakalarda 2005 ve sonrasında doğan U18 yaş grubundaki atletler Türkiye şampiyonluğu için ter döktü. 
Erdek Atletik Gençlik ve Spor Kulübü sporcularından Beren Özgü, 6 Şubat 2022 günü gerçekleşen Atletizm U18 Yıldızlar Türkiye Şampiyonası’nda Yüksek Atlama dalında 1,50 derecesiyle Türkiye 3. sü oldu. 
Beren Özgü’nün katıldığı şampiyonada, başarılı atletimize Erdek Atletik Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı ve Atletizm Milli Takım Antrenörü Niyazi Gülhan eşlik etti.
Haber : Tuncay Ertan
 

Anahtar Kelimeler: Beren Yüksek Atlama dalında Türkiye .
  • Çarşamba 19.6 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Perşembe 20.3 ° / 12.3 ° Güneşli
  • Cuma 22.2 ° / 11.8 ° Güneşli
1

Türkiye’de ilk defa özel gereksinimli can dostlara sıcak yuva Balıkesir’de

2

Zağnos Paşa Camii Önündeki Meydanın Adı Resmen “Zağnos Paşa Meydanı” Oldu

3

DENİZ SEVİYESİ ÇEKİLDİ, 3 BİN 500 YILLIK TARİH ORTAYA ÇIKTI

4

SMA Tip-1 Savaşçısı Çınar İçin Erdek tek yürek oldu

5

Mevlanâ Camii görkemiyle dikkat çekiyor

6

Küçük Fikirler Büyük Canlılık Getirir

7

Halit Yukay'ın ölümüne neden olan gemi kaptanı için 9 yıla kadar hapis istenen iddianame kabul edildi