BESOB Kavşağı sürücülerin korkulu rüyasına dönüştü
Erdek Cuğra Kamplar Arka Trafik yolu ile Ocaklar yol ayrımının bulunduğu BESOB kavşağı konum itibari ile kazaların odak noktası oldu.
Erdek Haber
Yayın: 21 Temmuz 2015 - Salı 05:05
Güncelleme: 21 Temmuz 2015 05:05
BESOB Kavşağı sürücülerin korkulu rüyasına dönüştü

Erdek Cuğra Kamplar Arka Trafik yolu ile Ocaklar yol ayrımının bulunduğu BESOB kavşağı konum itibari ile kazaların odak noktası oldu. Geçiş üstünlüğü ve yön belirlemede tereddütte kalan sürücüler bu kavşakta kazadan kurtulamıyor.
Sürücüle açısından kara noktalardan birisi olan BESOB kavşağında dün akşam meydana gelen trafik kazasında 16 KLU 97 plaka sayılı Kartal marka otomobil ile Selçuk Kaban´a ait 10 NK 018 plaka sayılı Opel marka araç kafa kafaya çarpıştı.

/resimler/2015-7/21/1708059787482.jpg

Kazadan sonra olay yerine intikal eden trafik ekipleri geçiş üstünlüğü tereddüdü sonucu meydana gelen taraflara rapor hazırlayıp ceza tutanağı hazırlarken Selçuk Kaban´a ait 10 NK 018 plaka sayılı Opel marka aracın tescil süresini aştığı tespit edilmesi üzerine araç bağlanarak otoparka çekildi. Kazada 16 KLU 97 plaka sayılı araçta bulunan bir kişi olay yerine intikal eden 112 acil servisi tarafından yapılan ilk müdahale sonrası Bandırma Devlet Hastanesine sevk edildi.

Haber : Zeki Karadeniz

  • Çarşamba 32.9 ° / 15.5 ° Güneşli
  • Perşembe 34.7 ° / 15.9 ° Güneşli
  • Cuma 39.5 ° / 16.3 ° Güneşli
1

Erdek’te tarım sayımı çağrısı

2

Erdek Öğretmenevi Yönetiminden İl Millî Eğitim Müdürü’ne Ziyaret

3

Ocaklar’ın altyapıda yaz çilesi bitiyor

4

Atatürk Mahallesi'nde baraka yangını

5

Erdek’te zeytinlik ve otluk alanda çıkan yangın söndürüldü

6

Polisin dikkati uyuşturucuya geçit vermedi!

7

Erdek’te fırtına hayatı olumsuz etkiledi