Beyaz et üreticilerinin sorunları mecliste
CHP Balıkesir Milletvekili Namık Havutça Beyaz et üreticilerinin 2015 yılında yaşadığı ekonomik sıkıntıları Meclis Gündemine taşıdı.
Bölge Haberleri
Yayın: 22 Aralık 2015 - Salı 17:26
Güncelleme: 22 Aralık 2015 17:26
Beyaz et üreticilerinin sorunları mecliste

CHP Balıkesir Milletvekili Namık Havutça Beyaz et üreticilerinin 2015 yılında yaşadığı ekonomik sıkıntıları Meclis Gündemine taşıdı.
Havutça, Türkiye Büyük Millet Meclisinde yaptığı konuşmada, Rusya ile yaşanan krizle birlikte beyaz et üreticilerinin kredilerini ödeyemez duruma geldiğini, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığının konuya el atarak üreticilere destek olması gerektiğini vurguladı.
Beyaz et yetiştiricileri için 2015 yılının felaket yılı olarak nitelendiren Havutça, üretimde çok kötü bir yıl geçiren ve devlete olan borçlarının da erteleme talep eden beyaz et üreticileri, özellikle yurt dışına satışlarının tamamen durduğunu bu zararlardan dolayı bankalara oluşa borçlarının ertelenmesi ile ilgili beklentileri olduğunu kaydetti.
Haber Merkezi

  • Cuma 5.5 ° / -4.5 ° Güneşli
  • Cumartesi 10.2 ° / -1.3 ° false
  • Pazar 13.6 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
1

İş insanı Yukay'ın ölümüne ilişkin davada, Kıvanç Tatlıtuğ 'tanık' olarak dinlenecek

2

Sırra kadem basan Elif’in erkek arkadaşı, adli kontrolle serbest

3

BALIKESİR VALİSİ: SONAR CİHAZIYLA GÖLETTE YAPILAN ARAMADA DA İZE RASTLANMADI

4

Erkek arkadaşıyla tartıştığı kamptan ayrılan Elif'i 265 kişi arıyor

5

İş insanı Yukay'ın ölümüne ilişkin duruşmada gemi kaptanı: Hiçbir bir cisme çarpmadım

6

Başkan Karışık'tan yeni yıl mesajı

7

Bandırma’da yaya geçidinde feci kaza