Bigadiç Altıkaraağaç Dedesi Hayrına ilgi büyüktü
Bigadiç Belediyesi tarafından her yıl düzenlenen geleneksel Altıkaraağaç Dedesi Hayrı, binlerce kişinin katılımı ile yapıldı
Bölge Haberleri
Yayın: 12 Mayıs 2013 - Pazar 00:00
Güncelleme: 12 Mayıs 2013 00:00
Bigadiç Altıkaraağaç Dedesi Hayrına ilgi büyüktü
Bigadiç Belediyesi tarafından her yıl düzenlenen geleneksel Altıkaraağaç Dedesi Hayrı, binlerce kişinin katılımı ile yapıldı.
Bigadiç`te geleneksel hale getirilen Altıkaraağaç Dedesi hayrı bu yıl yoğun bir katılımla gerçekleştirildi.
Bigadiç Kaymakamı Süleyman Yıldırım, Belediye Başkanı Mustafa Göksel, İlçe Emniyet Müdürü Kemal Hiçyılmaz, İlçe Müftüsü Kemal Karadeniz, Meslek Yüksek Okulu Müdür Yardımcısı Öğretim Görevlisi Bülent Duman, İlçe Milli Eğitim Müdürü Erdal Özenci, Halk Eğitim Müdürü Turhan Demirtaş, İlçe Malmüdürü Sevgi Kılıç Toka, Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Beyhan Çömezoğlu, protokol üyeleri ve çok sayıda vatandaşın katılımı ile gerçekleştirilen Altıkaraağaç Dedesi hayrında katılımcılara lokma, peynir, yumurta, reçel ve su ikramında bulunuldu.
Altıkaraağaç Dedesi hayrının 4 yıldır yapıldığını ve Bigadiç Belediye Başkanı Mustafa Göksel tarafından artık geleneksel hale geldiğini belirten Bigadiç`liler hayrı düzenleyen Başkan Göksel`e teşekkür ettiler.
Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazar 22.5 ° / 12.4 ° false
  • Pazartesi 24.4 ° / 12.1 ° Güneşli
  • Salı 20.3 ° / 14.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
1

Zorunlu kış lastiği uygulamasında tarih öne çekildi

2

ERDEKLİ ÇİFTÇİLER TARIM FUARINDA

3

Erdek Belediye Meclisi Ekim ayı toplantısı yapıldı

4

Teknik Direktör Gürsel: “3 puan aldık, mutluyum”

5

Bandırmaspor: 2-Ümraniyespor: 1

6

Ahmet Akın, can dostları Pati Park ile buluşturdu

7

Balıkesir’den Gazze’ye vicdan köprüsü