Bir gecede 2 işyeri soyuldu
Erdekte bir gecede iki farklı noktadaki işyerlerine giren kimliği belirsiz kişi ya da kişiler, işyerlerinde bulunan eşyaları alarak kayıplara karıştı.
Erdek Haber
Yayın: 02 Mart 2012 - Cuma 00:00
Güncelleme: 02 Mart 2012 00:00
Bir gecede 2 işyeri soyuldu
Erdek`te bir gecede iki farklı noktadaki işyerlerine giren kimliği belirsiz kişi ya da kişiler, işyerlerinde bulunan eşyaları alarak kayıplara karıştı.
Edinilen bilgiye göre; kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından evvelki gece sabaha karşı Yalı Mahallesi Zafer Sokak`ta bir lokanta ile yine aynı mahallede bu kez Habitat Caddesi üzerinde bulunan bir berber dükkanı soyuldu.
Edinilen bilgiye göre, lokantadan, bir adet LCD televizyon ile işyerine ait olan yazar kasanın çalındığı öğrenilirken, hırsızlık olaylarının yaşandığı belirtilen diğer işyeri olan berber dükkanından ise bilgisayar ile LCD televizyon çalındığı belirtildi. 
Meydana gelen hırsızlık olaylarında iki işyeri sahibinin de polise gidip şikayetçi oldukları öğrenildi. Erdek İlçe Emniyet Müdürlüğü`ne bağlı polis ekiplerinin hırsızlık olayı ile ilgili başlattığı soruşturmaları devam ediyor.
Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 22.6 ° / 13 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 19.3 ° / 12.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 22.5 ° / 12.4 ° false
1

Bölgenin en büyük "Tarım ve Hayvancılık Fuarı" kapılarını açtı

2

BANDIRMA BELEDİYESİ’NDEN SOKAK HAYVANLARI İÇİN KARARLI ADIM

3

Marmarabirlik Başkanı Yıldız: “Şeffaf, dürüst ve adaletli bir yönetim olacağız”

4

BANÜ’den huzurevinde etkinlik

5

Ekinlik’te su sıkıntısı

6

Marmarabirlik yeni dönem hedeflerini açıkladı

7

AK Parti’den Erdek’te yoğun ziyaret turu