Bölgemizden 600 işçi alınacak
Bandırma OSB´deki firma, koltuk kılıfı üretmek için işçi başvurularını bekliyor
Bölge Haberleri
Yayın: 21 Mayıs 2018 - Pazartesi 20:09
Güncelleme: 21 Mayıs 2018 20:09
Bölgemizden 600 işçi alınacak

Bandırma Organize Sanayi Bölgesi´nde(OSB) iki yıldan beri faaliyet gösteren ?ADİN Oto Donanım Sanayi ve Ticaret A.Ş.?, Bandırma, Erdek ve yöresinden 600 bay/bayan işçi alacak.
Dünyanın en büyük otomobil üreticilerinden Nissan, Renault ve Ford için koltuk kılıfı üreten, kısa sürede 600 kişiye iş olanağı sağlayacak firmada görev almak üzere deneyimli/deneyimsiz, bay/bayan dikiş operatörleri alınacağı açıklandı.
Bandırma Halk Eğitim Müdürlüğü ve İŞKUR Bandırma Hizmet Merkezi işbirliği içinde yürütülecek kurs programı kapsamında ilk başvurular 25 Nisan 2018 Çarşamba günü, Bandırma Hafza Hatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi´nde(Eski Kız Meslek Lisesi) gerçekleştirildi. İlk gün 150 dolayında iş başvurusu gerçekleştirildi.
YAŞ VE ÖĞRENİM DURUMU KOŞULU YOK
İŞKUR Bandırma Hizmet Merkezi Müdürü Emrullah Narin, bu işe alınacak 600 kişi için yaş ve öğrenim durumu koşulu aranmadığını vurgularken şunları söyledi:
?Firma, işe alınacak kişilere vereceği eğitimle bu işi öğretecek. Bu nedenle başvuruda bulunacak kişilerin sadece ?Bu işi ben yaparım´ demeleri yetiyor. Hafsa Hatun Teknik ve Anadolu Meslek Lisesi´nden bu yıl 110 kızımız mezun olacak. Eğer isterlerse burada işleri otomatikman hazır. Fabrikada hâlen 6 gün, 3 vardiyada 400 kişi çalışıyor. Alınacak 600 kişiyle bu sayı bine yükselecek. Başlayan başvuruları eylül ayına dek almayı sürdüreceğiz.?
Haber : Önder Balıkçı

Anahtar Kelimeler: Bölgemizden işçi alınacak
  • Pazartesi 19.5 ° / 8.7 ° Güneşli
  • Salı 19.9 ° / 10.7 ° Güneşli
  • Çarşamba 19.6 ° / 12.4 ° Güneşli
1

SMA Tip-1 Savaşçısı Çınar İçin Erdek tek yürek oldu

2

Burası, Bandırma’nın Paşakent Mahallesi. Nüfusu 11 bini aştı ve her geçen gün artıyor.

3

Küçük Fikirler Büyük Canlılık Getirir

4

Halit Yukay'ın ölümüne neden olan gemi kaptanı için 9 yıla kadar hapis istenen iddianame kabul edildi

5

Balıkesir, Şehit Emre Sayın’ı son yolculuğuna uğurladı

6

Altyapı Çalışmalarında Arkeolojik Kalıntılar Çıkıyor

7

Mahkeme kararı: “Bu hayvanlar Türkiye’ye sokulamaz”