Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

Borsa üyelerinin İSO başarısı

Borsa üyelerinin İSO başarısı

Bandırma Ticaret Borsası, “İSO-Türkiye’nin 500 Sanayi Kuruluşu Araştırması”nda başarı gösteren üyelerini açıkladı.

Bandırma Ticaret Borsası, “İSO-Türkiye’nin 500 Sanayi Kuruluşu Araştırması”nda başarı gösteren üyelerini açıkladı.
Borsanın açıklaması şöyle:
“Her yıl ekonomi dünyası tarafından merakla beklenen “İSO-Türkiye’nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu Araştırması”nın 2022 yılı sonuçlarına göre dereceye giren Borsamız üyeleri;
88. Banvit Bandırma Vitaminli Yem San.A.Ş.
278. Hastavuk Gıda Tarım Hayv.San.Tic.A.Ş.
353. Bupiliç Entegre Gıda San.Tic.A.Ş. olmuştur.
2022 yılına ait İSO 500 sonuçları, sanayimizin zorlu bir yılı güçlü bir performansla tamamladığının bir kanıtı niteliğindedir. Üyelerimiz, özellikle pandemi ile başlayan dış pazarlardaki dalgalanmalara ve kırılmalara, Rusya-Ukrayna savaşının yarattığı tedarik sorunlarına ve içerdeki finansman sıkıntılarına karşın her zaman olduğu gibi 2022 yılında da ülkemizin büyüme ve kalkınması mücadelesinde en ön saflarda yer almaya devam etmiştir.
Ülkemizin hedeflerine ulaşabilmesi, sürdürülebilir ve nitelikli büyümesi için gerekli olan finansal istikrarın yeniden tesisi doğrultusunda kısa süre önce açıklanan “Orta Vadeli Programı” çok önemsiyoruz.
Orta vadeli programın başarısı, ülkemizi dış yatırımcılar için bir cazibe merkezi haline getirecektir. Teknolojiye dayalı, çevreci ve nitelikli yeni sanayi yatırımlarının artması en büyük isteğimizdir.
Dereceye giren tüm üyelerimizin bu başarısında pay sahibi olan yöneticilerden tüm çalışanlara kadar emeği geçen herkese teşekkür ederiz. Sıralamadaki bölgemiz firmalarının artması aynı zamanda şehrimizdeki istihdamın, refahın, yüksek gelirin de artması anlamına gelmektedir. Ekonomiden ticarete, tarımdan sanayiye bir bütün olan şehir ekonomisindeki tüm bu unsurların aynı anda gelişmesi, Bandırmamızı ve Balıkesir’imizi çok daha yükseğe taşıyacaktır.”
Haber Merkezi



Anahtar Kelimeler: Borsa üyelerinin başarısı
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı