Tarih: 02.07.2013 00:00

BSO Başkanı Uğur, Bakan Yılmaz'la görüştü

Facebook Twitter Linked-in

Balıkesir Sanayi Odası (BSO) Başkanı İsmail Uğur, Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz`dan Balıkesir`e savunma sanayi yatırımlarının getirilmesi için destek istedi.
BSO Başkanı İsmail Uğur hafta sonu Balıkesir`de bazı ziyaret ve temaslarda bulunan Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz ile bir araya geldi. BSO`nun çiçeği burnunda genç başkanı İsmail Uğur, Balıkesir`de savunma yan sanayisinin oluşturulması ve desteklenmesi konusunda girişimde bulundu. Uğur Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz`dan; Aselsan, Havelsan, Tusaş, Roketsan, İŞBİR gibi firmaların Balıkesirİlinde `Onaylı Tedarikçi` konusunda çalışma yapması için destek istedi. Ayrıca, görüşmede Komanda Av şirketinin sahibi Muhammet Şeremet Savunma Bakanı Yılmaz`a Balıkesir`deki patlayıcı sektörü yatırımları ve sorunları ile ilgili bilgi sundu.
Bu arada, BSO`dan konuyla ilgili yapılan basın duyurusunda Milli Savunma Bakanıİsmet Yılmaz`ın BSO Başkanı İsmail Uğur`un bu destek taleplerine nasıl bir yaklaşım gösterdiğiyle ilgili bilgi ve detay verilmedi.



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —