BSO Başkanı Uğur, sanayi kültürünün önemine dikkat çekti
Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Karesi Belediyesi Başkan Yardımcısı Mürsel Sabancı ile Karesi İlçesine bağlı muhtarları Balıkesir Sanayi Odası Başkanı (BSO) İsmail Uğur'a ziyaret gerçekleştirdi.
Bölge Haberleri
Yayın: 01 Kasım 2014 - Cumartesi 10:09
Güncelleme: 01 Kasım 2014 10:09
BSO Başkanı Uğur, sanayi kültürünün önemine dikkat çekti

Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Karesi Belediyesi Başkan Yardımcısı Mürsel Sabancı ile Karesi İlçesine bağlı muhtarları Balıkesir Sanayi Odası Başkanı (BSO) İsmail Uğur’a ziyaret gerçekleştirdi.
Balıkesir Vergi Dairesi Başkanı Hüseyin Erol ve SGK Balıkesir İl Müdürü Ömer Çalışkan’ın da yer aldığı ziyarette, yeni torba yasayla gerçekleşen değişiklikler konusunda muhtarlara ve katılımcılara bilgi aktarıldı.
Balıkesir Sanayi Odası (BSO) Başkanı İsmail Uğur, konuklarına organize sanayi bölgesi ve Balıkesir sanayisi hakkında bilgi verdi. Muhtarlarımızın taleplerini de dinleyen İsmail Uğur, istihdam noktasındaki taleplerin bilinçli tercihlerle aşılabileceğini, bunun için de meslek liselerinin önemini katılımcılara anlattı.
Balıkesir sanayisinin gelişmesine en önemli katkılardan birinin de kentimizde sanayi kültürünün oluşturulması olduğunu vurgulayan İsmail Uğur, 24 saat mantığında çalışan fabrikalara hizmet vermek için daha profesyonel yaklaşım sergilenmesi gerektiğini belirtti.

  • Çarşamba 32.9 ° / 15.5 ° Güneşli
  • Perşembe 34.7 ° / 15.9 ° Güneşli
  • Cuma 39.5 ° / 16.3 ° Güneşli
1

BAŞKAN MİRZA’DAN ULAŞIMDA KALICI DOKUNUŞ

2

“Hobi bahçeleri”ne dikkat!

3

CHP’Lİ AYTEKİN: SINDIRGI AFET BÖLGESİ İLAN EDİLMELİ

4

Çulcu’nun ismi Gönen’deki bir caddeye verilecek

5

Yıllardır kullanılmayan çeşme yeniden akacak

6

BAŞKAN DURSUN MİRZA’DAN TEMİZLİK SEFERBERLİĞİ

7

Bandırma'da motosiklet kazası: 1 yaralı