BTB Başkanı Faruk Kula toprağa verildi
Balıkesir´in değerli iş insanlarından Balıkesir Ticaret Borsası Başkanı (BTB) Faruk Kula, gözyaşları eşliğinde dün son yolculuğuna uğurlandı.
Bölge Haberleri
Yayın: 26 Ekim 2019 - Cumartesi 09:45
Güncelleme: 26 Ekim 2019 09:45
BTB Başkanı Faruk Kula toprağa verildi

Balıkesir´in değerli iş insanlarından Balıkesir Ticaret Borsası Başkanı (BTB) Faruk Kula, gözyaşları eşliğinde dün son yolculuğuna uğurlandı.
Tedavi gördüğü hastanede 2 gün önce yaşamını yitiren Balıkesir Ticaret Borsası Başkanı Faruk Kula (65) için ilk tören dün evinin önünde yapıldı. Daha sonra Faruk Kula´nın cenazesi Zağnos Paşa Camisi´ne getirildi. Burada, Kula´nın oğulları Balıkesir Ticaret Odası Başkanı Rahmi Kula, Uğur Kula ve Cesur Kula taziyeleri kabul etti. Cuma namazı kılınması ve helallik alınmasının ardından dua edildi.
Kılınan cenaze namazı sonrası Kula´nın naaşı Baş Çeşme Mezarlığı´ndaki aile kabristanına defnedildi.
Camii bahçesindeki meydanın hınca hınç dolduğu cenaze törenine, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez´in yanı sıra TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Balıkesir Emniyet Müdürü Hasan Onar, Milletvekilleri, çeşitli il ve ilçelerdeki oda ve borsaların başkanları Kula ailesi ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Öte yandan, Umre´ye giden ve Kabe´de tavaf yaparken geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Mustafa Kelemençe için de gıyabi cenaze namazı kılındı.
Haber Merkezi

  • Çarşamba 32.9 ° / 15.5 ° Güneşli
  • Perşembe 34.7 ° / 15.9 ° Güneşli
  • Cuma 39.5 ° / 16.3 ° Güneşli
1

BAŞKAN MİRZA’DAN ULAŞIMDA KALICI DOKUNUŞ

2

“Hobi bahçeleri”ne dikkat!

3

CHP’Lİ AYTEKİN: SINDIRGI AFET BÖLGESİ İLAN EDİLMELİ

4

Çulcu’nun ismi Gönen’deki bir caddeye verilecek

5

Yıllardır kullanılmayan çeşme yeniden akacak

6

BAŞKAN DURSUN MİRZA’DAN TEMİZLİK SEFERBERLİĞİ

7

Bandırma'da motosiklet kazası: 1 yaralı