Bugün, 22 Ekim 2024 Salı

BTB’den üye ziyaretleri

BTB’den üye ziyaretleri

Bandırma Ticaret Borsası yöneticilerinin kurumsal ve üye ilişkilerini güçlendirmek amacıyla gerçekleştirdiği ziyaretler sürüyor.

Bandırma Ticaret Borsası yöneticilerinin kurumsal ve üye ilişkilerini güçlendirmek amacıyla gerçekleştirdiği ziyaretler sürüyor. Bu kapsamda Yönetim Kurulu Başkanı Can Ata Tan, Meclis Başkanı Recep Güngör, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Aytekin, Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Çömez ve Genel Sekreter Ertunç İşbay, ilk ziyareti Halkbank Bandırma Şube Başkanı Turay Baş’a gerçekleştirdi. Ziyarette Borsamızın faaliyetleri, üyelerin finansmana erişimde yaşadıkları sıkıntılar görüşüldü.

Ardından Hasan Arıcı’ya yapılan ziyarette son zamanlarda kırmızı et konusunda gündemde yer alan sıkıntılar ve hayvancılık sektörünün sorunları dile getirildi.

827 Sayılı Bandırma Yağlı Tohumlar Kooperatifi’ne yapılan ziyarette, ayçiçeği harmanında, Bandırma Ticaret Borsası’nda oluşan fiyatların üreticiler tarafından memnuniyetle karşılandığı konuşuldu. Bölgenin yağlı tohumlar ürün yelpazesi ve üretim kapasiteleriyle ilgili görüş alışverişinde bulunuldu.

Bandırma Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Can Ata Tan, “Üyelerimize yaptığımız ziyaretlerin aramızdaki bağları güçlendirmek ve Borsamızın faaliyetlerini anlatmak açısından önemsiyoruz. Üyelerimizin sorunlarını kendilerinden dinlemek, projelerimiz hakkında görüşlerini almak bizler için çok önemli. Borsamız ve üyelerimizin birlikteliğinin devamlılığı için yönetim kurulumuzla birlikte ziyaretlerimizi sürdüreceğiz” dedi.



Anahtar Kelimeler: ziyaretleri
  • Salı 19.7 ° / 7.8 ° Güneşli
  • Çarşamba 20.5 ° / 8.5 ° Güneşli
  • Perşembe 19.9 ° / 9.5 ° Güneşli