BTO Başkanı Kula "Ekonomik İstikrar Kalkanı? paketini değerlendirdi
Balıkesir Ticaret Odası (BTO)Yönetim Kurulu Başkanı Rahmi Kula "Ekonomik İstikrar Kalkanı? paketinin açıklanması öncesinde iş dünyasının taleplerinin odalar ve borsalar aracılığı ile alındığını açıkladı.
Bölge Haberleri
Yayın: 21 Mart 2020 - Cumartesi 10:20
Güncelleme: 21 Mart 2020 10:20
BTO Başkanı Kula

Balıkesir Ticaret Odası (BTO)Yönetim Kurulu Başkanı Rahmi Kula "Ekonomik İstikrar Kalkanı? paketinin açıklanması öncesinde iş dünyasının taleplerinin odalar ve borsalar aracılığı ile alındığını açıkladı.
BTO olarak korona virüs salgınının atlatılma sürecinde üyelerimizin ve devletimizin yanında olarak üzerimize düşeni yapmaya devam edeceğiz" dedi.
BTO Yönetim Kurulu Başkanı Rahmi Kula, korona virüs olarak bilinen yeni tip hastalığın tüm dünyada salgın olarak etkilerini devam ettirdiğini ifade eden Kula, söz konusu paketin açıklanması öncesinde İş Dünyasının taleplerinin Odalar ve Borsalar aracılığı ile alındığını kaydetti.
Balıkesir Ticaret Odası olarak, iş dünyasının korona virüsün etkilerinin azaltılmasına yönelik çözüm önerilerini Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği´ne ilettiklerini ifade eden Kula, ?Pakette yer alan kredi ve ana para faiz ödemelerinin ertelenmesi ve finansman desteği ile KGF limitlerinin artırılması nakit ihtiyacına hızlı çözüm bulma noktasında katkı sağlayacaktır. Ayrıca, asgari ücret desteği ve kısa çalışma ödeneği gibi destekler de istihdama güç katacaktır. Alınan ekonomik tedbirler tüccarımızın ve esnafımızın bu süreci en az zararla geçirmesini sağlayacak ve Korona virüsün etkilerini en aza indirecektir. İş dünyası olarak bizler de ekonomik tedbirlere ek olarak işyerlerimizde gerekli olan hijyen ve temizlik tedbirlerimizi almalıyız, sosyal mesafemizi korumalı, personelimize gerekli eğitimi vermeliyiz. Bu süreci de atlatacağımızdan en ufak bir kuşkumuz yoktur.? dedi.
Haber Merkezi

  • Çarşamba 32.9 ° / 15.5 ° Güneşli
  • Perşembe 34.7 ° / 15.9 ° Güneşli
  • Cuma 39.5 ° / 16.3 ° Güneşli
1

BAŞKAN MİRZA’DAN ULAŞIMDA KALICI DOKUNUŞ

2

“Hobi bahçeleri”ne dikkat!

3

CHP’Lİ AYTEKİN: SINDIRGI AFET BÖLGESİ İLAN EDİLMELİ

4

Çulcu’nun ismi Gönen’deki bir caddeye verilecek

5

Yıllardır kullanılmayan çeşme yeniden akacak

6

BAŞKAN DURSUN MİRZA’DAN TEMİZLİK SEFERBERLİĞİ

7

Bandırma'da motosiklet kazası: 1 yaralı