BTO organizasyonunda İş Sağlığı ve Güvenliği semineri
4-10 Mayıs tarihlerinin İş Sağlığı ve Güvenliği Haftası olması dolayısıyla Bandırma Ticaret Odası (BTO) Mayıs ayı Meslek Komite toplantıları İş Sağlığı ve Güvenliği konusunda yapıldı.
Bölge Haberleri
Yayın: 06 Mayıs 2016 - Cuma 21:27
Güncelleme: 06 Mayıs 2016 21:27
BTO organizasyonunda İş Sağlığı ve Güvenliği semineri

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından onaylı, Bandırma´da hizmet veren Uzman Analiz OSGB, Markaj OSGB, Atasoy OSGB, Güney Marmara Sağlık ve Özel Şan Tıp Merkezi yetkililerinin sunumlarıyla gerçekleşen toplantıya Bandırma Ticaret Odası´nın 12 meslek grubunu temsil eden komite üyeleri katıldı.
Konuşmacılar yaptıkları sunumlarda; İş Sağlığı ve Güvenliği konusunun tüm meslek dallarını ve tüm işverenleri ilgilendiren önemli bir konu olduğu, bu sebeple iş güvenliği hizmeti alınan firma ve hizmet konusunda dikkatli olunması gerektiği, uzman ve hekim atamalarının iş katip sisteminden kontrol edilmesi gerektiği, çok tehlikeli sınıfta yer alan inşaatlardaki çalışma şartları ve dikkat edilmesi gereken hususlar, tehlikeli ve çok tehlikeli sınıfta yer alan ve çalışan sayısı 9 ve daha az olan işyerlerinin İş Sağlığı ve Güvenliği desteğinden yararlanabilecekleri, sorumluluklarını yerine getirmeyen işletmelerin karşılaşabilecekleri para cezaları ve bakanlık müfettişlerinin denetimlerde dikkat ettikleri hususları açıkladılar.
Toplantı yapılan sunumların ardından komite üyelerinin sorularının cevaplanmasıyla sona erdi.
Haber Merkezi

  • Cuma 22.6 ° / 13 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 19.3 ° / 12.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 22.5 ° / 12.4 ° false
1

BANDIRMA BELEDİYESİ’NDEN SOKAK HAYVANLARI İÇİN KARARLI ADIM

2

Marmarabirlik Başkanı Yıldız: “Şeffaf, dürüst ve adaletli bir yönetim olacağız”

3

BANÜ’den huzurevinde etkinlik

4

Ekinlik’te su sıkıntısı

5

Marmarabirlik yeni dönem hedeflerini açıkladı

6

AK Parti’den Erdek’te yoğun ziyaret turu

7

BANDIRMA’YA 4 YENİ PARK MÜJDESİ