Bu gurur Sındırgı´ya ait!
Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş, Marmara Bölgesi´nin en beğenilen ilçe belediye başkanı seçildi.
Bölge Haberleri
Yayın: 06 Mart 2018 - Salı 18:09
Güncelleme: 06 Mart 2018 18:09
Bu gurur Sındırgı´ya ait!

Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş, Marmara Bölgesi´nin en beğenilen ilçe belediye başkanı seçildi.
Sındırgı ilçesi Belediye Başkanı Ekrem Yavaş, Marmara Bölgesinin en beğenilen Büyükşehir İlçe Belediye Başkanı ödülünü aldı.
Türkiye Belediye Başkanları Birliği tarafından düzenlenen oylamada Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş, yaptığı çalışmalar ile Marmara Bölgesinde en beğenilen Büyükşehir İlçe Belediye Başkanı ödülüne layık görüldü.
Beş ayrı kategoride düzenlenen Türkiye´nin en beğenilen belediye başkanları oylamasında başkan Yavaş, vatandaşlardan tam destek alarak Marmara bölgesinde birinci olurken Türkiye genelinde dördüncü sırada yer aldı.
Yapılan oylamada başkan Yavaş, Marmara bölgesinde yer alan İstanbul, Balıkesir, Bursa, Kocaeli, Tekirdağ ve Sakarya büyükşehir statüsündeki illerde 114 belediye başkanını geride bırakarak Marmara bölgesinin en beğenilen belediye başkanı unvanını aldı.
Başkan Yavaş, ödülünü dün akşam Ankara MEB Şura salonunda gerçekleştirilen törende alırken, etkinlik boyunca Ankara Balıkesirliler Dernek Başkanı ve üyeleri de Başkan Yavaş´ı yalnız bırakmadı. Haber Merkezi

Anahtar Kelimeler: gurur Sındırgı
  • Pazartesi 24.4 ° / 12.1 ° Güneşli
  • Salı 20.3 ° / 14.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Çarşamba 15.7 ° / 12.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu
1

MİNİKLERDEN CAN DOSTLARA ZİYARET!

2

Yaşayan müzeler ziyaretçilerini ağırlıyor

3

MANYAS İYİ PARTİDE ÖZCAN BİÇER GÜVEN TAZELEDİ

4

Balıbek, çalışmalarını sürdürüyor

5

Erdek’ten Dünyaya Vicdan Mesajı

6

Zorunlu kış lastiği uygulamasında tarih öne çekildi

7

ERDEKLİ ÇİFTÇİLER TARIM FUARINDA