Bu hafta sonu da sokağa çıkmak yasak
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 18-19 Nisan 2020 (Cumartesi-Pazar) günleri de sokağa çıkma yasağının uygulanacağını bildirdi.
Erdek Haber
Yayın: 16 Nisan 2020 - Perşembe 15:51
Güncelleme: 16 Nisan 2020 15:51
Bu hafta sonu da sokağa çıkmak yasak

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 18-19 Nisan 2020 (Cumartesi-Pazar) günleri de sokağa çıkma yasağının uygulanacağını bildirdi.
Geçtiğimiz hafta sonu (11-12Nisan 2020) uygulanan sokağa çıkma yasağı, bu hafta içinde geçerli olacak.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan kabine toplantısı sonrasında, 18-19 Nisan´da sokağa çıkma yasağını tekrarlayacaklarını ve gerekli görüldüğü sürece hafta sonları sokağa çıkma yasağını tekrarlayacaklarını söyledi.
Çiftçiler, sokağa çıkma yasağından muaf
Tarım ve Orman Bakan Pakdemirli yaptığı açıklamada, tarım ve hayvancılık faaliyetlerinde bulunanların sokağa çıkma yasağından muaf tutulacaklarını kaydetti.
Haber Merkezi

  • Pazar 22.5 ° / 12.4 ° false
  • Pazartesi 24.4 ° / 12.1 ° Güneşli
  • Salı 20.3 ° / 14.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
1

Zorunlu kış lastiği uygulamasında tarih öne çekildi

2

ERDEKLİ ÇİFTÇİLER TARIM FUARINDA

3

Erdek Belediye Meclisi Ekim ayı toplantısı yapıldı

4

Teknik Direktör Gürsel: “3 puan aldık, mutluyum”

5

Bandırmaspor: 2-Ümraniyespor: 1

6

Ahmet Akın, can dostları Pati Park ile buluşturdu

7

Balıkesir’den Gazze’ye vicdan köprüsü