Bu ne duyarsızlık!
Ortak değerlerimizin ışıklandırılması isteniyor...
Erdek Haber
Yayın: 14 Ağustos 2020 - Cuma 22:23
Güncelleme: 14 Ağustos 2020 22:23
Bu ne duyarsızlık!

Erdek Seyitgazi tepesinde bulunan dev Türk Bayrağı ve Atatürk resmi yıllardır karanlıklar içerisinde.   

18 metre yüksekliğindeki hilal ve yıldız ile Gazi Mustafa Kemal Atatürk´ün fotoğrafının bulunduğu eser yıllardır aydınlatılmayı bekliyor.  

Erdek´in her noktasından görülebilen dev Türk bayrağının ve Atatürk´ün resminin gece ışıklandırılması için gerekli çalışmanın yapılmaması vatandaşlarımızı üzüyor.  

Konunun defalarca dile getirilmesine rağmen Erdek Belediyesi´nin duyarsızlığı pes dedirtti.    

Alanda bulunan projektörün değiştirilmesi durumunda hilal ve yıldızı beyaz ışıkla aydınlatılarak geceleri de vatandaşları gururlandıran görsel bir tablo ortaya çıkarılması bekleniyor.  

Buradan yetkililere bir kez daha sesleniyoruz: Varlığımızı borçlu olduğumuz, ulusal kurtuluş savaşının baş kahramanı, Türkiye Cumhuriyeti´nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk´ün fotoğrafını ve bağımsızlığımızın sembolü bayrağımızı ivedi bir şekilde ışıklandırın!   

Teknolojinin bu kadar geliştiği dönemde bir projektörü yıllardır tamir ettirememek sizce de ayıp olmuyor mu?

 Haber : Tuncay Ertan

Anahtar Kelimeler: duyarsızlık
  • Pazar 22.5 ° / 12.4 ° false
  • Pazartesi 24.4 ° / 12.1 ° Güneşli
  • Salı 20.3 ° / 14.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
1

ERDEKLİ ÇİFTÇİLER TARIM FUARINDA

2

Erdek Belediye Meclisi Ekim ayı toplantısı yapıldı

3

Teknik Direktör Gürsel: “3 puan aldık, mutluyum”

4

Bandırmaspor: 2-Ümraniyespor: 1

5

Ahmet Akın, can dostları Pati Park ile buluşturdu

6

Balıkesir’den Gazze’ye vicdan köprüsü

7

Dilruba'yı 4 bıçak darbesiyle öldüren sanığa ağırlaştırılmış müebbet istemi