Bu program kaçmaz
TRT Radyo-1 Işık Tutanlar Programı´nın Bandırmalı Yapımcı ve Sunucusu Zeynep Bayraktutan, İstanbul Radyosu´nda yayınlanan programını Korona virüs salgını nedeniyle Bandırma´da gerçekleştirdi.
Bölge Haberleri
Yayın: 01 Nisan 2020 - Çarşamba 16:50
Güncelleme: 01 Nisan 2020 16:50
Bu program kaçmaz

TRT Radyo-1 Işık Tutanlar Programı´nın Bandırmalı Yapımcı ve Sunucusu Zeynep Bayraktutan, İstanbul Radyosu´nda yayınlanan programını Korona virüs salgını nedeniyle Bandırma´da gerçekleştirdi.
Rapsodi Müzik Stüdyosu´nda kaydı gerçekleştirilen programın konuğu Bandırma Devlet Hastanesi´nde görevli Psikolog Murat Yatmaz oldu.
Program, 1 Nisan 2020 Çarşamba günü saat 20.30´da TRT Radyo-1´de yayınlanacak.
Programda korona virüs salgın dolayısıyla toplumdaki belirsizlik duygusundan kaynaklanan kaygının sonuçları, viral paylaşımların yayılması, gücü ve zararı, kaygıyla baş etmede, etkin bir savunma mekanizması olan mizah konusu, 65 yaş üstü bireylerin sokağa çıkma yasağı ve sosyal izolasyona verdiği tepkiler, evde kalmaları öneriler, hastanede izolasyon odasındaki korona virüsü pozitif olan hastanın psikolojisi ve yaklaşımlar ile ilgili konularla TRT radyo dinleyicilerine seslenecek.
Haber Merkezi

Anahtar Kelimeler: program kaçmaz
  • Cumartesi 15.6 ° / 5.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 5.7 ° / 4.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 9.8 ° / 2.3 ° false
1

BALIKESİR’DE NARKOTİK OPERASYONU: KİLOLARCA UYUŞTURUCU ELE GEÇİRİLDİ, 3 TUTUKLAMA

2

Daskyleion kazılarına büyük onur

3

MARMARA DENİZİ DENİZKESTANESİ AVCILIĞINA AÇILDI!

4

BAŞKAN MİRZA’DAN RAMAZAN’DA BİRLİK VE BERABERLİK VURGUSU

5

Narlı’da tırların çarptığı evler zarar görüyor

6

ERDEK’TE İFTAR ÇADIRI RAMAZAN’IN İLK GÜNÜNDE KAPILARINI AÇTI

7

RAMAZAN’IN İLK GÜNÜNDE SICAK PİDE KUYRUĞU