Bu projeyle Balıkesir şehir içi trafiği nefes alacak
Balıkesir Büyükşehir Belediye Meclisinin Temmuz ayı toplantısında Erdek´teki tüm yolların bakım ve onarım sorumluluğu Balıkesir Büyükşehir Belediyesi´ne devredildi.
Bölge Haberleri
Yayın: 10 Temmuz 2015 - Cuma 15:21
Güncelleme: 10 Temmuz 2015 15:21
Bu projeyle Balıkesir şehir içi trafiği nefes alacak

Balıkesir Büyükşehir Belediye Meclisinin Temmuz ayı toplantısında Erdek´teki tüm yolların bakım ve onarım sorumluluğu Balıkesir Büyükşehir Belediyesi´ne devredildi.
Balıkesir Büyükşehir Belediye Meclisi Temmuz ayı birinci birleşimi Meclis Başkanvekili Ekrem Pehlivan başkanlığında yapıldı.
Balıkesir kent merkezinde trafik akışını rahatlatacak kavşak düzenlemesiyle ilgili Gençlik Merkezi ve Toplu Taşıma Merkezi bölgelerinde kamulaştırma kararının alındığı meclis toplantısında, Ayvalık-Edremit ve Erdek gibi önemli turizm merkezlerinin yol bakım, onarım ve sorumluluğu Balıkesir Büyükşehir Belediyesi´ne geçti. Dursunbey, Savaştepe, Bigadiç ve Burhaniye ilçelerinin hat ihdası Balıkesir Toplu Taşıma A.Ş´ye devredildiği meclis toplantısında ayrıca, Ayvalık- Burhaniye ilçelerindeki parkomat uygulamaları Balpark A.Ş´ye devredildi.
Diğer yandan kırsal mahallelere hizmetin daha etkili ve hızlı bir şekilde ulaşması için kurulan Muhtarlar Daire Başkanlığı mecliste kabul edildi. Balıkesir Büyükşehir Belediye Meclisi Temmuz ayı birinci meclisi 46 maddenin görüşülmesiyle sona erdi. Balıkesir Büyükşehir Belediye Meclisi Temmuz ayı ikinci birleşiminin 14 Temmuz Salı saat 15.00´te yapılması kararlaştırıldı.

Haber Merkezi

  • Çarşamba 19.6 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Perşembe 20.3 ° / 12.3 ° Güneşli
  • Cuma 22.2 ° / 11.8 ° Güneşli
1

Türkiye’de ilk defa özel gereksinimli can dostlara sıcak yuva Balıkesir’de

2

Zağnos Paşa Camii Önündeki Meydanın Adı Resmen “Zağnos Paşa Meydanı” Oldu

3

DENİZ SEVİYESİ ÇEKİLDİ, 3 BİN 500 YILLIK TARİH ORTAYA ÇIKTI

4

SMA Tip-1 Savaşçısı Çınar İçin Erdek tek yürek oldu

5

Mevlanâ Camii görkemiyle dikkat çekiyor

6

Küçük Fikirler Büyük Canlılık Getirir

7

Halit Yukay'ın ölümüne neden olan gemi kaptanı için 9 yıla kadar hapis istenen iddianame kabul edildi