Tarih: 02.12.2015 19:56

Bu projeyle ev hanımları aile bütçelerine katkı sağlıyor

Facebook Twitter Linked-in

Edremit Belediyesi tarafından vatandaşlara ücretsiz olarak sunulan kurslara katılanlar ile ev hanımlarının evlerinde ürettikleri el işi ürünler Faruk Serpil Parkı´nda ki satış yerinde satılarak aile bütçelerine katkı sağlama imkanı sunuluyor.
Edremit Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde değişik dallarda vatandaşlara ücretsiz olarak sunulan el beceri kursları yoğun ilgi görürken, özellikle ev hanımlarının yoğun ilgi gösterdiği kurslarda üretilen ürünler ve ev hanımlarının evlerinde ürettikleri el işi ürünler Edremit Faruk Serpil Parkı içerisinde ki satış yerinde satışa sunuluyor. Kursların yanı sıra ev hanımlarının evlerinde ürettikleri ürünleri getirerek satışa sundukları satış merkezinde aile bütçelerine katkı sağlama imkanı buluyorlar.
Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka, temel belediyecilik görevlerinin yanı sıra sosyal ve kültürel aktivitelere önem gösterdiklerini belirterek, ?Ev hanımlarımızın evde boş zamanlarında ürettikleri el beceri ürünlerini bu merkezde satışa sunuyoruz. Ev hanımlarımız bir yandan el becerilerini geliştirirken diğer yandan da ürünlerini bu merkezde satarak aile bütçelerine katkı sağlama imkanı buluyorlar. Belediye olarak ev hanımlarımızın bu ürünlerini daha iyi değerlendirebilmeleri için çalışmalarımız devam edecek? dedi.
Haber Merkezi




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —