BU MAĞAZA ÇOK ÖZEL...
Depremzedeler için “Sosyal Vefa Mağazası” kuruldu
Erdek Haber
Yayın: 14 Şubat 2023 - Salı 21:53
Güncelleme: 14 Şubat 2023 22:33
BU MAĞAZA ÇOK ÖZEL...

Erdek Kaymakamlığı öncülüğünde, depremzede vatandaşlarımızın ihtiyaçlarının karşılanması için ilçemizde ‘Sosyal Vefa Mağazası’ kuruldu. 

Hazırlanan “Sosyal Vefa Mağazası” ile ilçemize getirilen depremzedelerin ihtiyaçları karşılanıyor. 

Erdek Kapalı Spor Salonu’nda devam eden yardım toplama çalışmasının yanı sıra Kaymakamlık koordinesinde yaşadığı kentten ayrılarak ilçemize getirilen depremzedelerin ihtiyaçlarının karşılanması için ‘Sosyal Vefa Mağazası’ kuruldu.

 

Deprem bölgesinden ilçemize getirilen depremzede ailelerinin her türlü ihtiyaçlarının karşılanması için var güçle çalıştıklarını söyleyen Erdek Kaymakamı Abdullah Atakan Atasoy, bugüne kadar 76 ailenin ilçemize getirildiğinin bilgisini verdi. 

Erdek’ten deprem bölgesine bugün itibariyle 8. Yardım TIR’ının gönderildiğini ifade eden Kaymakam Atasoy, “İçerisinde çeşitli gıda, battaniye, yorgan, giyim, çadır gibi malzemelerin bulunduğu TIR’ımız bugün yola çıktı. Allah hayırlısı ile ihtiyaç sahiplerine ulaşmayı nasip etsin. Yine Kaymakamlığımız koordinesinde Erdek’e gelen depremzedelerin acil ihtiyaçlarının karşılanabilmesi için bir mağaza kurduk. Bu mağaza sayesinde depremzedelerin ihtiyaçlarını gidermeye çalışıyoruz. Bu süreç uzun bir süre devam edecek. Burada ilçemize getirilen depremzede ailelere ulaştırılmak üzere malzeme toplamaya devam edeceğiz. Bebek malzemelerinden giyeceğe, oyuncaktan battaniyeye kadar pek çok insani ihtiyaç malzemesinin yer aldığı ‘Sosyal Vefa Mağazası’ndan çok sayıda depremzede ailemiz yararlanacak.  

Tüm vatandaşlarımızdan bu konuda destek bekliyorum. Erdek’e gelen depremzede sayısı şuan 76 aile olsa da bu sayı artarak devam edecektir. Bu ailelerimizin konaklamadan yakacağa gıdadan giyime çeşitli ihtiyaçları bulunuyor. Biz bu ihtiyaçları bizzat vatandaşlarımızla görüşerek belirliyor, servis araçlarımız ile kendilerine ulaştırıyoruz. Erdek’te görev yapan kamu personelimiz cansiperane çalışıyor, Devletimiz tüm imkanları ile ailelerimizin yanında. Bu yaraları devlet ve millet olarak el birliği ile saracağız. Bizlere destek olan yardımlarını esirgemeyen vatandaşlarıma teşekkür ediyor desteklerini bekliyorum” diye konuştu. Haber: Tuncay Ertan

 

Anahtar Kelimeler: MAĞAZA ...
  • Cumartesi 16.9 ° / 8.4 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 11.5 ° / 6 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazartesi 14.5 ° / 5.4 ° false
1

“İyi ki Varsın Derneği” alkışı hak ediyor!

2

Sinevizyon krizi büyüdü: AK Parti’den “Had bildiririz” çıkışı

3

Atatürk’ün Balıkesir’e gelişinin 103. yılı kutlandı

4

Etispor antrenörü Sarı: “Biz sistem takımıyız”

5

Etispor Kulübü Başkanı Artun: “Daha da iyi sonuçlar alabilirdik”

6

Bandırmaspor Teknik Direktörü Gürsel: “Ligde her maç zor

7

Spor Bilimleri Fakültesi yeni atılımlara doğru!