BU NE SORUMSUZLUK?

BU NE SORUMSUZLUK?

OTOPARK KAPISI KAPANDI, 30 DAKİKA ENGELLEDİ BİR İŞLEM YAPILMADI

Bandırma Tekel Sokak 9 nolu Erbay Koçbay apartmanı otoparkı kapısı önüne Perşembe saat 18.30’da 34 BBJ 806 plakalı aracın bir sorumsuz sürücüsünün park etmesi nedeniyle 10 AES plakalı araç sürücüsü 30 dakikadan fazla otoparkta mahsur kaldı.

Acil işinin olduğu ancak otopark kapısının 3 yerinde de “GARAJ KAPISIDIR PARK YAPMAYINIZ” uyarı yazısı olmasına rağmen 34 BBJ 806 plakalı aracın park etmesi nedeniyle otoparktan çıkamadığını ve adeta otoparkta tutuklu kaldığını belirten Erdem Özcan olayı şöyle anlattı: "Önce çevrede bulunan işyerlerin de araştırdım, bulamayınca 112 telefonu arayıp konuyu anlattım ve adresi ile plakasını bildirdim. 20 dakika sonra kimse gelmeyince yine aradım. 15 dakika daha geçti ki ismini öğrenemediğim sorumsuz araç sahibi kusura bakma dedi ve garajda mahsur kalmaktan kurtuldum. Sözde trafikten kimse aramamış. Doğru mu söyledi bilmiyorum ama yasak yere park etmesi nedeniyle 30 dakikadan fazla çıkışımı engelleyerek garajda beni mahsur bırakan, hareketimi engelleyen sorumsuz sürücüye hiçbir ceza zaptı düzenlenmemesi kabul edilemez.

Daha önce de ayni yerde buna benzer birkaç olay meydana gelmiş ama çok gelmeden 2 trafik görevlisi gelerek park eden aracı çekiciyle kaldırmışlardı. Bugün ise hem çekici gelmedi hem de ceza zaptı düzenlenmedi. Park yasakları kaldırıldı mı, otopark kapı önleri park etmek serbest mi kaldı? Yapanın yanına kâr mı kaldı? Ayni olay Emniyet Müdürlüğü otoparkının da başına gelse…” 

HABER MERKEZİ