Bu projeyle 43 genç Avrupa yolculuğuna çıkıyor
Balıkesir Valiliği tarafından hazırlanan proje ile Avrupada dinamik flash eğitimine 43 genç gönderiliyor.
Bölge Haberleri
Yayın: 01 Kasım 2013 - Cuma 00:00
Güncelleme: 01 Kasım 2013 00:00
Bu projeyle 43 genç Avrupa yolculuğuna çıkıyor
Balıkesir Valiliği tarafından hazırlanan proje ile Avrupa`da dinamik flash eğitimine 43 genç gönderiliyor.
Balıkesir Valiliği`nce hazırlanan, Balıkesir İl Özel İdaresi, Balıkesir İşadamları Derneği ve Bandırma Eğitimciler Derneği`nin de ortak olarak yer aldığı "AB`de Dinamik Flash Uygulamaları Eğitimi" adlı Leonardo da Vinci Mesleki Eğitim Projesi kapsamında 43 genç 4 hafta süreyle Almanya, Belçika ve İngiltere`ye eğitime gönderiliyor.
Konaklama, yemek, ulaşım, dil kursu, mesleki eğitim, sigorta ve transfere ait masrafların bütçeden karşılandığı projede gençler, 4 hafta süreyle Avrupa`da Web tasarımı (Flash ağırlıklı) eğitimi alacak.
Balıkesir Valiliği AB Ofisi Koordinatörlüğü tarafından halkımıza, özellikle ilgili gençlerimize çağrı yapılırken, "Yurtdışı programı öncesinde verilecek dil eğitimi ile de katılımcıların kişisel gelişimlerine katkı sağlanacağı bu projeye, isteyen gençlerin katılabilecekleri bildirilirken, ayrıntılı bilgi ve başvuru için: www.balikesir.gov.tr adresi olduğu kaydedildi. 
Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 20.3 ° / 12.3 ° Güneşli
  • Cuma 22.2 ° / 11.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 21.4 ° / 12.2 ° false
1

100 yaşındaki hayırsever Hacı Ahmet Gemici

2

Erdek sahilinde kasım ayında deniz keyfi

3

Büyükşehir’den Gençlere ve Kültüre Yatırım

4

Marmarabirlik’ten 761 milyon TL’lik ödeme

5

Türkiye’de ilk defa özel gereksinimli can dostlara sıcak yuva Balıkesir’de

6

Zağnos Paşa Camii Önündeki Meydanın Adı Resmen “Zağnos Paşa Meydanı” Oldu

7

DENİZ SEVİYESİ ÇEKİLDİ, 3 BİN 500 YILLIK TARİH ORTAYA ÇIKTI